Ne bih ništa menjao

Poslušajte novi album Saše Matića koji u samo tri dana ima preko 3,5 milijuna pregleda

Fantastičan uspeh albuma "Ne bih ništa menjao" Matić će proslaviti solističkim koncertima 14. veljače u dvorani Spens u Novom Sadu i 08. ožujka u beogradskoj Areni.
Lifestyle / Zabava | 12. 12. 2017. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Saša Matić ovih dana ne ispušta telefon iz ruke. Razlog za to su pohvale i čestitke na račun novoga albuma koje pjevaču stižu sa svih strana. 

Svi su oduševljeni albumom "Ne bih ništa menjao" koji je za samo jedan dan na YouTubeu preslušan nevjerojatnih 3,5 milijuna puta! Pojedinim pjesmama bila su dovoljna samo tri dana da "zarade" prve milijune pregleda, a među prvima su se izdvojile pjesme: "Prejako", "Sve bi ja i ti", "Idemo anđele" "Dok po mom srcu gaziš" i "Dva bih te života voleo" 

"Nastojim da iz albuma u album zvučim drugačije ali da ipak ostanem svoj, što nije uvijek lako. Tek kad me publika nagradi ovakvim reakcijama, shvatim da je vrijedilo" kaže Matić. 

Velike i bitne stvari zaslužuju da se proslave na pravi način, a fantastičan uspeh albuma "Ne bih ništa menjao" pjevač će proslaviti solističkim koncertima 14. veljače u dvorani Spens u Novom Sadu i 08. ožujka u beogradskoj Areni. 

Karte za oba koncerta već su puštene u prodaju, a sudeći po ogromnom zanimanju i brzini kojom se karte prodaju, vrlo je moguće da se ponovi situacija iz 2016. godine kada je koncert rasprodat čak mjesec dana unaprijed! 

Video: Ne bih ništa menjao
Video: Dva bih te života voleo
Video: Idemo andjele
Video: Logično
Video: Prejako
Video: Dok po mom srcu gaziš
Video: Taksimetar
Video: Sve bi ja i ti
Video: K o rukom odneto
Video: Ne očekuj ništa
Kopirati
Drag cursor here to close