ADDICTED

Poslušajte glazeni duet Emira Emke Bešića i Frenkiea

Javio sam mu se preko Instagrama, poslao nekoliko pjesama i predložio suradnju. Njemu se dopala pjesma ADDICTED i tako je sve krenulo.
Lifestyle / Zabava | 27. 12. 2017. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konačno se ostvario glazbeni san Emira Emke Bešića, 27-godišnjeg bh. repera, koji svoju glazbenu karijeru gradi u Engleskoj, da snimi single s poznatim bh. reperom Frenkiejem.

''Singl ADDICTED prije tri tjedna objavljen je u produkciji Union beats na FMJAM YOUTUBE kanalu koji ima preko 100.000 pretplatnika. Ja vam moram reći da sam, stvarno, sretan što sam snimio duet s legendom repa Frenkiejem i da je to ostvarenje mog glazbenog sna i veliki iskorak u mojoj glazbenoj karijeri. Suradnja je bila odlična i Frenkie je pokazao da je pravi profesionalac. Javio sam mu se preko Instagrama, poslao nekoliko pjesama i predložio suradnju. Njemu se dopala pjesma ADDICTED i tako je sve krenulo. Zahvaljujući suvremnoj tehnologiji, Frenkie je svoj dio pjesme snimio u studiju u Bosni i Hercegovini, a ja ovdje u Engleskoj, tako da je ova pjesma izašla u englesko-bosanskoj koprodukciji'', rekao je za agenciju BHDINFODESK Emir Bešić.

Reper Emir Emko Bešić u Coventryju živi od 1993. godine kada je u Englesku došao kao izbjeglica.

Inače, u tamošnjim glazbenim krugovima mnogo je poznatiji nego u rodnoj Bosni.

Do sada je snimio dva uspješna CD-a, CHASE YOUR DREAMS i COVENTRYVILLE na kojima se nalazi 30 pjesama.

Kopirati
Drag cursor here to close