StayHomeHub

Pornhub se priključio akciji "Ostani doma": Podignite vlastiti elan, spustite krivulju koronavirusa

Jedna od najposjećenijih internetskih stranica sa sadržajem za odrasle Pornhub odlučila je dati svoj doprinos u sprječavanju širenja pandemije koronavirusa. Na sebi svojstven način pozvali su korisnike interneta da ostanu kod kuće.
Lifestyle / Zabava | 25. 03. 2020. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomozite izravnati krivulju, objavio je je Pornhub na svojoj web-stranici te pozvao ljude diljem svijeta i u zemljama zahvaćenim pandemijom koronavirusa da ostanu kod kuće.

Pornhub potiče ljude diljem svijeta da ostanu doma i pomognu izravnati krivulju koronavirusa tako da se samoizoliraju uz besplatan premium sadržaj, poručuju iz Pornhuba, piše Zimo.

Sve što zainteresirani za ovakav tip samoizolacije trebaju učiniti jest označiti kvačicom kvadratić ispred rečenice - Pristajem samoizolirati se i uživati u premium videima BESPLATNO.

Pornhub je sve začinio i prigodnim grafikonom nalik znanstvenim istraživanjima, koji prikazuje krivulju kretanja zaraze koronavirusa.

Podsjetimo, Pornhub je već ranije svoj sadržaj učinio besplatnim za korisnike iz Italije, koji su najviše pogođeni epidemijom koronavirusa u Europi.

Kopirati
Drag cursor here to close