Djeda se ne da

Pogledajte način obrane Stevena Tylera od skupljača selfieja

Za izbacivanje nepoželjnih iz špalira kojim prolazi nisu mu potrebni ni tjelohranitelji. U stilu Chucka Norrisa, samo je popravio frizuru i požurio dalje.
Lifestyle / Zabava | 23. 08. 2018. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stari rocker Steven Tyler (70), frontman legendarne grupe „Aerosmith“, nije uvijek raspoložen za slikanje s fanovima. Ponekad su njegove reakcije na pokušaj selfieja više nego burne.

Prilikom nedavnog nastupa na manifestaciji „Today Show“ Rockefeller Centeru u New Yorku, jedan obožavatelj naglo je prišao s namjerom da ovjekovječi svoj susret s legendom, ali je grubo odgurnut.

Tyler očito ne voli račune bez krčmara, a njegov potez pokazuje kako je i dalje snažan i brz. Za izbacivanje nepoželjnih iz špalira kojim prolazi nisu mu potrebni ni tjelohranitelji. U stilu Chucka Norrisa, samo je popravio frizuru i požurio dalje.

Dakako, sve je snimljeno i objavljeno na Twitteru, a Steven Tyler je osobno odgovorio ''kažnjenome'' fanu.

"Nemam vremena, brate - ovo je televizija uživo! Dođi na show ukoliko želiš intiman doživljaj", napisao je.

Mnogim obožavateljima ove grupe i Stevena Tylera uspjelo je napraviti zajedničku sliku s pjevačem, a sva je mudrost u tome da se prethodno ljubazno zamoli za jedan selfie s njim.

Inače, stari rockeri za iduću godinu, od travnja do srpnja,  pripremaju niz koncerata Las Vegasu.  O mirovini, očito je, dečki iz „Aerosmitha“ ne razmišljaju.

Video: Aerosmith ‘Love in an Elevator’ live
Kopirati
Drag cursor here to close