CR7

Pogledajte kako se Ronaldo oprostio s osobljem u Dubrovniku

Ronaldov izlazak iz vile izazvao je puno pažnje, a na snimci koju je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile.
Lifestyle / Zabava | 23. 04. 2019. u 19:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Ronaldo u Dubrovniku

Nakon produljenog vikenda provedenog u Dubrovniku Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez napustili su Dubrovnik.

U Hrvatsku su stigli u nedjelju, a odsjeli su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku. Večerali su u poznatim dubrovačkim restoranima te posjetili Lopud, a gdje god su se pojavili, izazvali su veliku pažnju.

Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimci koju je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil, piše Index.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Meillä loma @juttasurakka kanssa vielä jatkuu, toiset lähtee tästä hotellilta jo töihin.. #dubrovnik #ronaldo

Objavu dijeli Tomi Surakka (@tomisurakka)

U dubrovačku zračnu luku Ronaldo i Georgina sletjeli su privatnim zrakoplovom. Riječ je o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čija cijena, prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, iznosi vrtoglava 32 milijuna eura.

Zrakoplov, doduše, nije u njegovom vlasništvu, već ga je iznajmio po cijeni od 6000 eura (oko 45 tisuća kuna) po satu.

Boravili su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda poput Jamieja Foxxa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona i Sofije Loren. Taj elitni smještaj košta oko 7000 eura dnevno, odnosno oko 52 tisuće kuna, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close