Novi singl

Pogledajte kako je Neno ukrao Anu Bavrku

Prelijepa Ana Bavrka glavna je glumica videa koji je sniman u Sarajevu, a ona se pojavljuje u ulozi mlade u vjenčanici, koju je savršeno odigrala.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2017. u 18:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neno Murić svoju vjernu publiku danas je obradovao novogodišnjim glazbenim poklonom- novom pjesmom i spotom “Ukrao sam je”.

Murić je autor teksta, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Alen Ruvić i Senad Drešević. Zanimljiv video, koji je snimljen u Sarajevu, režirao je Safet Hadžimusić, u suradnji s asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.

Video: Spot ''Ukrao sam je''

Ljubavna pjesma veselim ritmom jednostavno tjera na pokret, a u „najluđoj noći“ rasplesat će Bosance i Hercegovce. Obzirom na zanimljivu priču, mnogi mladenci će je zasigurno uvrstiti na svoju playlistu za najvažniji dan u životu, kada se obavezuju na vječnu ljubav.

''Tekst pjesme “Ukrao sam je” napisao sam kao nastavak priče koju je imala prethodna pjesma “Baraba mekog srca”. Tada sam dolazio pod prozore i molio moju voljenu komšinicu da se uda za mene. Pjesma je postigla veliki uspjeh, i zato sam odlučio napisati njen nastavak, u kojem se oženim djevojkom, koju je srce izabralo od milijun drugih. Glavna uloga u spotu pripala je poznatom modelu Ani Bavrki. Redatelj Safet Hadžimusić prethodno je sve dobro isplanirao, tako da je snimanje odlično prošlo bez većih poteškoća. Posebno se zahvaljujemo Studiju Zidovi i Salonu vjenčanica Hills na velikoj podršci'', kaže Neno Murić koji će večeras nastupiti na Blidinje Zima Festu zajedno sa hrvatskom zvijezdom Jelenom Rozgom.

Kopirati
Drag cursor here to close