Zadovoljna rezultatom

Pippa Middleton osteopatskim metodama sinu liječi stres

Riječ je o tretmanu koji se primjenjuje kod beba koje su imale traumatičan porođaj, nemirne su ili imaju problema sa spavanjem.
Lifestyle / Zabava | 31. 10. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pippa Middleton (36), sestra vojvotkinje od Cambridgea, otkrila je da svog 12-mjesečnog sina vodi na osteopatske tretmane još otkako je napunio sedam mjeseci života. To bi mu, rekla je, trebalo pomoći da se izliječi i otpusti stres koji je doživio tijekom porođaja. Pippa Middleton vrlo je zadovoljna rezultatima ostepatskih tretmana na koje vodi sina Arthura.

"Riječ je o tretmanu koji se primjenjuje kod beba koje su imale traumatičan porođaj, nemirne su ili imaju problema sa spavanjem. Tretman, pokazalo se, zacjeljuje, relaksira i poboljšava san, djeluje na probavni sustav i općenito na balans svih funkcija u tijelu i to palpacijom glave i dijelova tijela. Iako nema znanstvenih dokaza o uspješnosti tretmana, Arthura sam odlučila voditi na terapije nakon što sam čula brojna pozitivna iskustva s tim. Kad smo išli prvi put imao je svega sedam mjeseci", objasnila je popularna Britanka Pippa Middleton, u svojoj kolumni Waitrose Weekend.

Pippa, koja je dijete dobila sa suprugom, menadžerom Jamesom Matthewsom s kojim se vjenčala 2017. godine, tvrdi da je suradnja s osteopatom vrlo učinkovita već i zbog same činjenice što je kroz tretmane naučila mnogo o potrebama svog djeteta.

"Bila sam fascinirana koliko ga je to smirivalo, ali i koliko mi je to novih spoznaja donijelo. Primjerice, osteopat je uvidio da je Arthuru jedna strana vrata bila čvršća od druge, a to je zato što je uvijek spavao na jednoj strani, jer je tako volio. Primijetio je i da su mu ruke jače od nogu, pa mi je dao vježbe s kojima sam mu pomogla", ispričala je.

Pippa Middleton javno je govorila i o tome da je sina se svega četiri mjeseca počela redovito voditi na plivanje i to mu je također pomagalo kod spavanja i probave.

Kopirati
Drag cursor here to close