Seksualno uznemiravanje

Pijan ju hvatao za grudi: Uhićen Oscarovac Cuba Gooding jr.!

Američki mediji pišu kako se radi o tridesetogodišnjakinji koja se, nakon što ju je Cuba zgrabio za grudi, pokušala obraniti od njegovog nasrtanja, no na koncu su ih zaštitari kluba razdvojili.
Lifestyle / Zabava | 14. 06. 2019. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holivudski glumac Cuba Gooding Jr. (51) optužen je za spolno uznemiravanje nepoznate žene u jednom klubu u New Yorku, piše E!.

Izvor iz policije je za taj magazin rekao da se glumac traži radi neželjenog i prisilnog dodirivanja. Tvrdi da je u nedjelju oko 23:11 h uplakana žrtva nazvala policiju te ga prijavila da ju je mimo njezine volje zgrabio za grudi te ja napomenula kako je bio mortus pijan.

“Mogao bi biti uhićen. Detektivi će odlučiti što će dalje biti s glumcem”, rekao je isti izvor.

Američki mediji pišu kako se radi o tridesetogodišnjakinji koja se, nakon što ju je Cuba zgrabio za grudi, pokušala obraniti od njegovog nasrtanja, no na koncu su ih zaštitari kluba razdvojili.

Čitav slučaj doista je završio glumčevim uhićenjem, koji, opet, tvrdi da je nevin.

Međutim, jedna snimka koju je objavio američki portal TMZ pokazuje kako je Cuba ženu prvo dodirivao po nozi, a potom hvatao za grudi.

Glumčev odvjetnik pak ne vidi ništa sporno u dodirima koji se vide na snimci.

"Gospodin Gooding nije uradio bilo što neprimjereno. Ništa u tom video zapisu nema što bi se moglo dvosmislen protumačiti i ja sam uistinu šokiran i zaprepašten što će ovaj slučaj biti procesuiran", rekao je njegov odvjetnik Mark Heller.

Inače, Cuba Gooding Jr. je u privatnom životu proživljavao teške trenutke posljednjih nekoliko godina. Nakon 22 godina braka, 2017. razveo se od učiteljice Sare Kapfer (50) s kojom je bio u vezi u od srednje škole i imaju sinove Spencera (25) i Masona (22) te kćer Piper (14). Nekoliko mjeseci nakon razvoda, pronašli su njegovog oca, pjevača i glumca Cuba Goodinga Sr. mrtvog u autu.

Oskarovac se pojavio u brojnim filmovima, uključujući nagrađeni 'Jerry Maguire', 'Časni ljudi', 'Radio', 'Žestoki momci'.

Ulogom u 'The People v. O.J. Simpson' nominiran je 2016. za Emmy Awards.

Video: Surveillance Video Shows Cuba Gooding Jr. Put Hand on Accuser | TMZ
Kopirati
Drag cursor here to close