Malo san maka...

Patrice Evra opet luduje: Thanksgiving video treće vrste

Mazeći, ljubeći i pljeskajući očerupanu kokoš, ližući i grizući sirovo meso i stavljajući batak u usta, Evra na koncu 'ritualno' soli taj komad mesa predviđen za pripremu slasnog pilećeg pečenja
Lifestyle / Zabava | 22. 11. 2018. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Patrice Evra je kao beskompromisni branič obilježio jednu nogometnu eru, okitivši se vrijednim titulama kao što su osvajanje Lige prvaka, naslovi prvaka Engleske i Italije i neke druge titule i priznanja.

Prvak Europe s Manchester Unitedom, pet je puta s istim klubom osvajao englesku Premier ligu. S Juventusom je tri puta osvajao naslov prvaka Italije. Reklo bi se - mali je broj igrača u ovome stoljeću koji se može pohvaliti takvom zbirkom trofeja.

Trenutačno je 37-godišnji francuski nogometaš bez kluba, a kako bi 'potrošio' vrijeme, povremeno se ističe svojim neobičnim, ponajviše komičnim idejama i performasima.

Znajući da se svakog četvrtog četvrtka u studenom u SAD-u i Kanadi obilježava Thanksgiving Day, kao nacionalni praznik, Patrice Evra je uoči Dana zahvalnosti postao jedan uistinu neobičan video, na kojem liže sirovo pileće meso.

Mazeći, ljubeći i pljeskajući očerupanu kokoš, ližući i grizući sirovo meso i stavljajući batak u usta, Evra na koncu 'ritualno' soli taj komad mesa predviđen za pripremu slasnog pilećeg pečenja i dobiva nevjerojatan broj lajkova na Instagramu!?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I know it’s tomorrow but for mister #ilovethisgame it’s #thanksgiving everyday Soo #happythanksgivng everyone  #positive4evra #crazy

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra) on

Mnogi su se zapitali zašto sve to radi čuveni nogometaš?

Tako je Lewis Hamilton, svjetski prvak u Formuli 1, poručio Evri kako je nezamislivo lud, a slično piše i  Samuel Umtiti, Evrin zemljak i nogometaš Barcelone, oslovljavajući ga s "Ujka Pat", dok mu Karim Benzema šeretski poručuje da je ''đubre'' i ''kopile''.

Evra je svoj show kasnije prokomentirao u sličnome tonu, poručivši ljudima da se ne dosađuju u životu.

"Napravio sam jedan Thanksgiving video na kojem ljubim pile. Bilo je tako dobro, ali ću sad vjerojatno dobiti salmonelu (govori uz smijeh). Uživajte u životu, nemojte se dosađivati", napisao je.

On veganima poručuje kako nema ništa protiv ako oni jedu travu, ali bolje bi bilo da to prepuste kokama, jer one to više trebaju.

Patrice Evra, poznat po svojim neobičnim predstavama koje snima i objavljuje, najavio je nove smiješne video zapise na društvenim mrežama. Kao da ih je dosad malo imao...

Kopirati
Drag cursor here to close