Najavljujemo

Parni valjak 11. travnja u dvorani Mejdan

Osam godina ih već nije čula publika u Tuzli, ali sada stižu sa svim starim hitovima, ali i sa novim pjesmama koje se već polako uvlače u srca ljubitelja njihove glazbe
Lifestyle / Zabava | 07. 03. 2019. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Parni valjak, jedan najboljih ex Yu bendova imat će koncert u Tuzli. Parni valjak će 11. travnja stati na scenu velike dvorane Mejdan na oduševljenje Tuzlanki, Tuzlaka, govornica i sudionica Festivala suvremene žene 2019. i svih drugih poklonika onoga što Aki i ostatak benda rade već desetljećima.

Osam godina ih već nije čula publika u Tuzli, ali sada stižu sa svim starim hitovima, za koje slobodno možemo reći da su antologijsko štivo, ali i sa novim pjesmama koje se već polako uvlače u srca ljubitelja njihove glazbe.

Video: Parni valjak - Otkud ti pravo

''Poklonite i Vi sebi noć za pamćenje jer ne postoji pjesma koju niste čuli možda zapjevali ili riječi poklonili svojim voljenim osobama. Odrastali smo uz njih, zaljubljivali se, plakali, smijali, opraštali, patili... Da oživite sve te uspomene, brzo zgrabite svoje ulaznice za travanjski spektakl'', navode organizatori.

Ulaznice su već u prodaji i možete ih naći u CD shopu Sejo i Vili u Tuzli, te na Internet stranici kupikartu.ba, a uskoro će biti objavljeno još prodajnih mjesta.

Cijena redovnih ulaznica je 15 KM, FUN PIT 20 KM i VIP 50 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close