Ups

Vatikan traži objašnjenje od Instagrama: Papin profil lajkao polugolu Brazilku

"Potpuno je isključena mogućnost da je lajk upućen od Svete stolice, tražili smo objašnjenje od Instagrama", rekao je glasnogovornik Vatikana.
Lifestyle / Zabava | 19. 11. 2020. u 18:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vatikan je objavio da traži objašnjenja od Instagrama nakon što se lajk službenog profila pape Franje našao na fotografiji oskudno odjevene brazilske manekenke.

Nejasno je kada je fotografija Natalije Garibotto dobila lajk papinog službenog profila, ali "lajk" je i dalje bio vidljiv 13. studenoga prije nego što je sutradan slika odlajkana, navodi Katolička novinska agencija (CNA).

COY Co, menadžerska tvrtka koja zastupa brazilsku manekenku, sve je iskoristila za marketing i ponovno objavila sliku na vlastitom Instagram računu prošlog petka rekavši da je tvrtka "primila papin službeni blagoslov".

Navodi se da se i Garibotto, koja ima 2.4 milijuna Instagram sljedbenika, našalila da će sigurno u raj.

Pozivajući se na izvore bliske vatikanskom tiskovnom uredu, CNA je rekao da je u tijeku istraga kako bi se utvrdilo kako se Papin lajk našao na fotografiji, javlja Index.hr.

"Potpuno je isključena mogućnost da je lajk upućen od Svete stolice, tražili smo objašnjenje od Instagrama", rekao je glasnogovornik Vatikana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Natalia Garibotto (@nataagataa)

Kopirati
Drag cursor here to close