Thor Björnsson

'Pao' i najsnažniji čovjek na svijetu: Vjenčala se zvijezda 'Igre prijestolja'

"Velika mi je čast što odsad Kelsey Henson mogu zvati svojom suprugom. Moram držati ovu prekrasnu ženu do kraja života. Jako sam uzbuđen zbog svih budućih avantura koje ćemo zajedno doživjeti", napisao je Thor.
Lifestyle / Zabava | 22. 10. 2018. u 13:23 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najsnažniji čovjek na svijetu i zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Igre prijestolja" Thor Björnsson potvrdio je na svom profilu na Instagramu da je oženio svoju djevojku Kelsey Henson. 

"Velika mi je čast što odsad Kelsey Henson mogu zvati svojom suprugom. Moram držati ovu prekrasnu ženu do kraja života. Jako sam uzbuđen zbog svih budućih avantura koje ćemo zajedno doživjeti", napisao je Thor.

Thor i Kelsey u vezi su godinu dana, a upoznali su se u Kanadi u jednom kafiću gdje je ona radila kao konobarica.  Par u javnosti izaziva veliku pažnju i zbog razlike u visini. Naime, Thor je visok 2,06 metara, a Kelsey 1,58 metara. 

Thor je ovog ljeta proglašen najsnažnijim čovjekom na svijetu, a proslavila ga je uloga Gregora Cleganea u "Igri prijestolja". 

Inače, junaka "Igre prijestolja" bivša je djevojka Thelma Björk Steimann, s kojom ima osmogodišnju kćer, optužila za fizičko nasilje. Medijima je ispričala kako ju je, uz ostalo, glumac jednom gurnuo niz stepenice u prepunom klubu u Reykjaviku, no on je sve njezine optužbe odbacio.  

Kopirati
Drag cursor here to close