Odbjegla nevjesta

Pamela Anderson se razvodi nakon 12 dana braka!

'Razilazimo se kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugoga stoga bismo cijenili vašu podršku', stoji u priopćenju Pamele Anderson.
Lifestyle / Zabava | 03. 02. 2020. u 06:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Pamela Anderson, najpoznatija po ulozi C. J. u seriji 'Baywatch,' razilazi se od supruga, producenta Jona Petersa s kojim je u braku tek 12 dana.

'Razilazimo se kako bismo procijenili što želimo od života i jedno od drugoga stoga bismo cijenili vašu podršku', stoji u priopćenju Pamele Anderson koje je objavio The Hollywood Reporter.

'Život je putovanje, a ljubav je proces', poručila je Pamela uz molbu da se poštuje njihova privatnost, prenosi Daily Mail.

Par je izgovorio sudbonosno 'da' u tajnosti u Malibuu prije 12 dana tako da još nisu stigli riješiti ni svu papirologiju oko vjenčanja.

Slavna plavuša i 74-godišnji producent bili su u vezi prije 30-ak godina i tek su se nedavno ponovno zbližili.

Anderson (52) i Peters (74) vjenčali su se 20. siječnja, a na ceremoniji su bili njezini sinovi iz braka s bubnjarom legendarnog metal benda Mötley Crüe Tommyjem Leejem: Dylan i Brandon.

'Pamela je odlučila uzeti stanku. Vraća se u Kanadu svojoj obitelji', ispričao je jedan izvor paru za Fox News.

Kako su objavili američki mediji, Pamela i Jon su bili u vezi tijekom 80-ih, a upoznali na jednom od partyja u Playboy Mansionu.

'Ušetao sam tamo i odmah ugledao jednog anđela koji je sjedio u baru. To je bila Pammy. Imala je tad 19 godina. Znao sam da će postati velika zvijezda jednoga dana', rekao je Jon koji se zasad nije oglasio o iznenadnom razvodu.    

I Pamela i Jon iza sebe imaju četiri braka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

my Malibu boys  think like music

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Pamela Anderson je u braku s Tommyjem Leejem bila od 1995. do 1998. godine. Vjenčali su se nakon 96 sati svojega poznanstva. Već 1996. godine Pamela je podnijela zahtjev za razvod, ali se par ponovno pomirio, no 1998. godine više nije bilo uporišta za zajednički život.

S Kidom Rockom bila je u braku 2006. godine, iako su se već 2002. godine vjerili, ali su se ubrzo razišli. Nakon vjenčanja u lipnju 2006., već u studenome je ona podnijela zahtjev za razvod, koji je službeno proveden početkom 2007.

Prsten profesionalnog kockara Ricka Salomona glumica je nosila od 2007. do 2008. godine, ali je nakon dva mjeseca već uslijedio odlazak odvjetniku za razvode.

Međutim, njihova veza ipak nije otišla u zaborav pa je uslijedio novi 'popravni' brak s Rickom Salomonom. Održavali su, naime, seksualnu vezu, iz koje se ponovno razvila ljubav, a vjenčali su se u siječnju 2014. godine.

Po svojoj staroj navici, Pamela je uskoro podnijela zahtjev za još jedan razvod, te je i ovaj brak okončan u travnju 2015.

Na koncu, Jon Peters bio je suprug Pamele Anderson s najkraćim rokom trajanja. Hoće li biti ponovnog spajanja, čut će se u narednim mjesecima ili godinama.

Ne treba zaboraviti ni njezine veze sa švedskim modelom Marcusom Schenkenbergom, od 2000. do 2001. godine, te onu zadnju s nogometašem Adilom Ramijem, od 2016. do 2019. godine.

Video: C.J Parker / Pamela Anderson Compilation | Baywatch Remastered
Kopirati
Drag cursor here to close