Obiteljska tajna

Pakleni plan: Je li Angeline Jolie željela djecu okrenuti protiv Brada Pitta?

Angelina Jolie je 15-godišnjem Paxu, tijekom samih početaka brakorazvodne parnice, govorila kako je Brad Pitt bio jako ljut na nju jer je nastavila s procesom njegovog posvojenja, iako on to nije želio.
Lifestyle / Zabava | 14. 12. 2018. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tek sada izlaze na vidjelo pojedinosti iz brakorazvodne parnice Angeline Jolie i Brada Pitta, osobito dijelovi vezani uz skrbništvo nad djecom. Kako donose američki mediji, točnije Us Weekly, holivudska glumica navodno je njihovom 15-godišnjem sinu Paxu 'napunila glavu' riječima kako ga otac, Brad Pitt, zapravo nikada nije niti želio posvojiti.

Uz sve to, 43-godišnja Angelina Jolie je 15-godišnjem Paxu, tijekom samih početaka brakorazvodne parnice, govorila kako je Brad Pitt bio jako ljut na nju jer je nastavila s procesom njegovog posvojenja, iako on to nije želio.

''To je nanijelo veliku štetu njegovom odnosu s ocem, iako je Brad Pitt demantirao da je takvo što izjavio'', otkrio je izvor blizak paru, dodavši kako je istina da je slavni holivudski zavodnik bio zabrinut kada je bilo riječ o posvojenju tada trogodišnjeg Paxa, koji nije znao ni riječi engleskog.

Naime, Pitt je strahovao oko cijele situacije budući da je samo godinu dana ranije rođena Shiloh, pa nije bio siguran hoće li se moći jednako posvetiti svoj djeci. Angelina Jolie tada mu je navodno rekla da ju Pax treba puno više nego Shiloh. Navodno je upravo u to vrijeme prvi put uzdrman odnos supružnika, no Brad je odlučio boriti se za obitelj, pa je ostao, prenosi Tportal.

Ove informacije procurile su u javnost nakon što su krajem prošlog mjeseca njihovi odvjetnici otkrili kako su se bivši supružnici napokon dogovorili oko skrbništva nad njihovo šestero djece - Maddoxa (17), Paxa (15), Zahare (13), Shiloh (12) i desetogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

Iako je svim silama željela potpuno skrbništvo nad djecom, na kraju je pristala dijeliti ga, a sve kako bi spriječila da sud primora maloljetnu djecu na prisustvuju suđenju nad njihovom sudbinom.

Kopirati
Drag cursor here to close