Trodnevno vjenčanje

Oženili se Idris Elba i Sabrina Dhowre

Četdesetšestogodišnji Idris Elba i dvadesetdevetogodišnja Sabrina Dhowre su se zaručili prošle godine, a ovoga petka razmijenili su zavjete u hotelu Ksar Char Bagh u Marakešu, na vjenčanju koje će se protegnuti kroz tri dana
Lifestyle / Zabava | 27. 04. 2019. u 17:28 Tportal.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za svoj veliki dan bivša manekenka je odabrala dvije haljine s potpisom modne dizajnerice Vere Wang, dok je Idris odlučio za otmjeno odijelo dizajnera Ozwalda Boatenga, piše Tportal.hr.

Zapanjujuće fotografije mladenaca objavio je britanski Vogue. Na jednoj vidimo Sabrinu u njezinoj prekrasnoj bijeloj haljini A-kroja, dok se na drugoj Idris u otmjenom odjelu divi svojoj prekrasnoj Sabrini.

''Čestitke mladencima Idrisu Elbi i Sabrini Dhowre koji su razmijenili zavjete u Maroku 26. travnja 2019. Proslava se odvijala kroz tri dana u Marakešu'', objavili su na Instagramu Voguea i pozvali čitatelje da više fotografija s vjenčanja, za koje je zaslužan fotograf Sean Thomas, potraže u srpanjskom izdanju britanskoga Voguea.

Slavlje je počelo u četvrtak navečer s tematskom večerom ''u bojama Souka (arapska tržnica)'', ekstravagantna svadba održana je u petak, a trodnevna proslava nastavila se i u subotu na zabavi ''u bijelom'' u hotelu Mandarin Oriental.

Kopirati
Drag cursor here to close