Platforma za zaradu

Baka Prase više nije najpopularniji YouTuber na Balkanu, stigao je Omčo

Po pretpostavkama Social Bladea Omčo za mjesec dana može zaraditi nevjerojatnih milijun i pol dolara, odnosno više od devet milijuna kuna.
Lifestyle / Zabava | 12. 01. 2021. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Omčo je najpopularniji youtuber na Balkanu

Najpopularniji YouTuber na Balkanu više nije Baka Prase.

S tog trona nedavno ga je skinuo Omer Nadarević Omčo iz Bihaća koji je na toj platformi dosegnuo brojku od dva milijuna pratitelja. Omčo je vlasnik popularnog istoimenog YouTube kanala, a ono što do sada nije bilo poznato je činjenica da je Nadarević pokrenuo i Fat TV, kanal za strano tržište na kojemu ga prati 3.77 milijuna ljudi, piše Index.

Omču, dakle, ukupno prati 5.77 milijuna ljudi na YouTubeu.

Video: Bosanske seljačine u Golfu 2

Sudeći po podacima na Social Bladeu, na stranom kanalu je Omčo u posljednjih mjesec dana imao nevjerojatnih 386 milijuna pregleda, a za dvije godine, koliko postoji, FatTV je skupio više od dvije milijarde pregleda. Po pretpostavkama Social Bladea Omčo za mjesec dana može zaraditi nevjerojatnih milijun i pol dolara, odnosno više od devet milijuna kuna. Podatke ipak treba uzeti s rezervom jer su razlike u zaradi na YouTubeu na američkom i europskom tržištu ogromne.

Omer Nadarević rođen je 1985. godine u Bihaću. Komedijom se počeo baviti prije 20 godina, ali je prava zvijezda postao tek kada se na internetu pojavio YouTube. O njegovom privatnom životu se malo zna, ali je tijekom sudjelovanja u reality showu Parovi priznao da je imao jako teško djetinjstvo i život.

Kopirati
Drag cursor here to close