''Ništa više neće biti isto''

Otkrivene tajne poruke koje je princ Harry razmjenjivao s Meghan

"Saznalo se, gotovo je. Procurilo je van", napisao je uzrujani princ svojoj djevojci znajući da je pred njima medijski kaos.
Lifestyle / Zabava | 10. 04. 2019. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle uskoro će postati roditelji. Princ i bivša glumica vjenčali su se nepune dvije godine nakon što su se upoznali, za razliku od princa Williama i Kate Middleton koji su u vezi bili deset godina.

U britanske medije isplivale su tajne poruke koje je princ slao glumici u vrijeme kad su mediji otkrili da su u vezi. Čim je doznao što joj se sprema, Harry je upozorio Meghan, piše Express, navodi Index.hr. 

Foto: AFP / Meghan i princ Harry

"Saznalo se, gotovo je. Procurilo je van", napisao je uzrujani princ svojoj djevojci znajući da je pred njima medijski kaos.

"Stvari nikad više neće biti iste", rekao je Harry Meghan i bio u pravu, budući da je uslijedio neviđeni interes za Meghan koja do tada nije bila svjetski poznata glumica. 

CHRIS JACKSON/AFP/Getty Images / 

Navodno su Meghan mediji i fotografi toliko progonili da je princ bio ozbiljno zabrinut za njezinu životnu sigurnost, a tada je poslao službeno priopćenje medijima u kojemu je zamolio da njegovu djevojku ostave na miru.

Par se zaručio u studenom 2017. godine, a vjenčali su se u svibnju 2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close