Detalji intervjua

Oprah: Kraljica i princ Filip nisu razgovarali o Archievoj boji kože

Meghan i Harry su dali Oparah Winfrey prvi veliki televizijski intervjuu otkad su prije godinu dana donijeli odluku da napuste Veliku Britaniju.
Lifestyle / Zabava | 08. 03. 2021. u 18:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oprah Winfrey otkrila je u ponedjeljak nakon intervjua s princem Harryjem i Meghan da razgovore o Archievoj boji kože nisu vodili kraljica Elizabeta II. i njezin suprug, princ Filip.

U intervjuu za CBS This Morning, Oprah Winfrey je rekla da je nastavila razgovor s princem Harryjem nakon što je intervjuirala njega i Meghan.

"Nije mi otkrio identitet, ali je htio biti siguran da znam, ako budem imala to priliku podijeliti, da u tim razgovorima nisu sudjelovali njegova baka ni djed", rekla je Oprah.

Meghan, čija je majka crnkinja, rekla je američkoj televizijskoj ikoni u bombastičnom intervjuu u nedjelju da je princ Harry suočen "sa zabrinutošću i nekoliko razgovora" o tome koliko tamnije kože bi moglo biti njihovo prvo dijete, prenosi Hina. 

Video: Veliki intervju Meghan Markle i Princ Harry

Meghan i Harry su dali Oparah Winfrey prvi veliki televizijski intervjuu otkad su prije godinu dana donijeli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close