Dr. Franjo Nevistić

Ognjen Vukojević i Marko Babić dolaze na humanitarni spektakl u Šujicu

Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača poput Blaža Sliškovića i Ivice Šurjaka, kao i glazbenika i glumaca: Mate Bulića, Slavena Knezovića i drugih poznatih imena ...
Lifestyle / Zabava | 20. 07. 2019. u 09:20 Centralna.ba

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šujica će u petak 9. kolovoza biti domaćin tradicionalnog sportsko-glazbenog spektakla humanitarnog karaktera, koji je postao nezaobilazan društveni događaj i koji će okupiti vodeća imena hrvatskog sporta, glazbe, kulture i politike.

Organizator manifestacije je zaklada ''dr. Franjo Nevistić'' iz Zagreba, koja već dulji niz godina djeluje kroz raznovrsne humanitarne aktivnosti u cilju doprinosa kvaliteti života u pojedinim krajevima u Herceg Bosni, a posebno u Šujici, odnosno Herceg-bosanskoj županiji.

Nogometni turnir od 16 sati

S početkom u 16 sati počinje nogometni turnir na kojem će sudjelovati sljedeće momčadi: Humane zvijezde (reprezentativci „Vatrenih“, poznati pjevači i političari, uglednici iz javnog života), reprezentacija Hercegbosanske županije, reprezentacija svećenika Republike Hrvatske, te Veterani NK „Šujica“ iz Šujice

Humane zvijezde nikad jače. Dolaze Dalić, Šimunić, Vukojević, Babić, Živković

Humane zvijezde dolaze predvođene Vlaovićem, Živkovićem, Stanićem, Bićanićem, a očekuje se dolazak legendarnih igrača poput Blaža Sliškovića i Ivice Šurjaka, kao i glazbenika i glumaca: Mate Bulića, Slavena Knezovića i drugih poznatih imena iz sportskog, kulturnog i javnog života, a posebni gosti manifestacije bit će hrvatski izbornik Zlatko Dalić i legendarni hrvatski reprezentativac Josip Šimunić.

Sastav Humanih zvijezda Hrvatske:

    Zlatko Dalić
    Joe Šimunić
    Miroslav Bičanić
    Srđan Lakić
    Damir Škaro
    Marko Babić
    Boris Živković
    Ivica Grnja
    Ivica Šurjak
    Amir Kazić Leo
    Damir Škaro
    Slaven Knezović Grof
    Branko Stupar
    Josip Kupreškić
    Bojan Rajković
    Martin Banović
    Marko Milanović
    Vjeko Škrinjar
    Željko Ačkar
    Darko Čordaš
    Marko Šivak
    Milan Stjelja
    Roberto Alviz
    Vladimir Balić
    Željko Lapec
    Darko Čutić

Thompsonov koncert kao šlag na tortu

Nakon nogometnog turnira održat će se veliki koncert Marka Perkovića Thompsona, a prihod od ulaznica usmjerit će se za nastavak obnove Hrvatskog doma „Stjepan Radić“ u Šujici.

Humanitarni nogometno glazbeni spektakl, ove se godine, održava pod pokroviteljstvom generalnog sponzora EKO STRIDON d.o.o. iz Tomislavgrada uz veliku pomoć i potporu drugih donatora i sponzora.

U proteklih nekoliko godina zajedničkim humanitarnim akcijama domaćina i Zaklade „dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba, zahvaljujući ovakvim humanitarnim projektima, izgrađeno je malonogometno igralište, obnovljena je sportska dvorana i uređena Internet učionica u OŠ u Šujici, u tijeku su radovi obnove hrvatskog doma „Stjepan Radić” u Šujici, te su nastavljene i druge vrste pomoći kulturnim, vjerskim, sportskim i drugim institucijama i potrebitim mještanima u Šujici.

Kopirati
Drag cursor here to close