Vjenčanje partnerica

Objavljena scena iz Prijatelja zabranjena diljem svijeta

Radi se o sceni u kojoj se Rossova bivša supruga udaje za svoju novu partnericu
Lifestyle / Zabava | 04. 10. 2017. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Punih deset godina vesela šestorka jedne od najpopularnijih humorističnih serija svih vremena, 'Prijatelja', zabavljala je gledatelje diljem svijeta. Ipak, nije sve što je snimljeno ugledalo svjetlo dana, a to se doznalo tek 13 godina nakon emitiranja posljednje epizode.

Njihova popularnost i dalje je velika, iako se serija 'Prijatelji' prestala snimati 2004. godine, dakle prije punih 13 godina. Obožavatelji diljem svijeta rado gledaju reprize i reprize, a mnogi i dalje prepričavaju najdraže scene.

Ipak, malo je tko znao da je tijekom deset sezona bila snimljena i scena koja je bila zabranjena u gotovo svim zemljama diljem svijeta, uključujući američke države Teksas i Ohio.

Radi se o sceni u kojoj se Rossova bivša supruga udaje za svoju novu partnericu. Iako je vjenčanje bilo tradicionalno, scena nije smjela biti emitirana u to doba jer su je smatrali šokantnom i neprimjerenom, piše tportal.

O Prijateljima

Prijatelji (eng. Friends) je američka televizijska humoristična serija čiji su autori David Crane i Marta Kauffman, a koja se originalno emitirala na televizijskoj mreži NBC u razdoblju od 22. rujna 1994. do 6. svibnja 2004. godine. Glavni glumci serije Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer tumače šestero prijatelja koji žive na Manhattanu. Seriju je producirala kompanija Bright/Kauffman/Crane Productions uz pomoć tvrtke Warner Bros. Television. Originalni izvršni producenti serije bili su Kevin S. Bright, Marta Kauffman i David Crane, navedeno je na Wikipediji.

Kauffman i Crane u studenom i prosincu 1993. godine započeli su razvijati seriju Prijatelji pod naslovom "Insomnia Cafe". Ideju su predstavili Brightu pa su svi skupa otišli u NBC i tadašnjim direktorima kompanije prezentirali premisu serije na sedam stranica. Nakon nekoliko izmjena scenarija, uključujući i samog naslova poput "Six of One" i "Friends Like Us", serija je u konačnici nazvana Prijatelji.

Svih deset sezona Prijatelja nalazilo se među deset najgledanijih televizijskih programa godine, a u konačnici je za vrijeme prikazivanja osme sezone serija zasjela na prvo mjesto gledanosti. Posljednju epizodu serije u originalu emitiranu 6. svibnja 2004. godine gledalo je oko 52.5 milijuna Amerikanaca što ju je učinilo petom najgledanijom posljednjom epizodom televizijskih serija u povijesti te najgledanijom epizodom televizijske serije 2000-ih.[

Kopirati
Drag cursor here to close