Vesela, plesna pjesma

Objavljen novi spot Željka Joksimovića - Ponelo me!

Povodom koncerta u subotu će u 13 sati u dvorani Princess na 6. katu Mepas Mall-a biti održana konferencija za medije.
Lifestyle / Zabava | 08. 06. 2018. u 14:24 Bljesak.info
Ponelo me

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Joksimović je objavio svoj novi spot za pjesmu ''Ponelo me'' koju će sa publikom prvi put zajedno pjevati sutra u Mostaru na svom velikom koncertu koji će se održati na stadionu pod Bijelim Brijegom s početkom u 21 sat.

Radi se o veseloj, plesnoj pjesmi koja dočarava pravu ljetnu atmosferu, a  kakav će zapravo biti i sutrašnji koncert u Mostaru.

''Publika može očekivati koncert sa brzim pjesmama jer je ljeto period kada ljudi vole plesati, opustiti se I uživati. Ovo je idealna prilika da uđemo u ljetnu sezonu sa  jednim dobrim glazbenim koncertom kakav će biti u Mostaru. Pozivam ljude da dođu u što većem broju, što nas više bude to ćemo podijeliti ljepšu energiju i pamtiti ovaj koncert zauvijek'', kazao je Željko Joksimović.

Povodom koncerta u subotu će u 13 sati u dvorani Princess na 6. katu Mepas Mall-a biti održana konferencija za medije.

Press konferencija će se u live prijenosu moći pratiti i na facebook stranici organizatora - agencije PRimera, što  će omogućiti “Hash” multimedia studio, iza kojih stoji i cjelokupni vizualni identitet koncerta.

''Ovo će biti premijera 360 insta One kamere, a video sa konferencije ćemo pretočiti i u best moments sa koncerta, sa kojega ćemo također zabilježiti najbolje trenutke. Video materijal će pratiti i odlične fotografije koje ćemo napraviti sa našom 5-članom ekipom'', najavili su iz “Hash” multimedia studija.

Ulaznice za koncert u prodaji su po cijeni 25 KM (donja tribina), 30 KM (FAN PIT), 35 KM (VIP BACKSTAGE) I 50 KM (VIP GOLD) uu Mostaru na info pultu Mepas Mall-a I caffeu Forest u Orci,  poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te sustavu kupikartu.ba.

Na dan koncerta ulaznice će biti moguće kupiti I na ulazu na stadion.

Kopirati
Drag cursor here to close