Glazbena razglednica

Skywalk - nova destinacija DJ-a Andrej Jelića, gdje prezentira svoj grad na unikatan način

Svi prihodi, navode organizatori, idu u svrhu podrške najboljih modela glazbenih biznisa, ideja i inicijativa na cijelom Balkanu
Lifestyle / Zabava | 15. 04. 2021. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Snimanje ROOF AW događaja u Mostaru

Mostarski DJ Andrej Jelić izvest će prijenos uživo s nove atraktivne lokacije u Hercegovini. Ovog puta, u suradnji sa priznatim berlinskim servisom za stream LIVE nastupe UNITED WE STREAM planiran  prijenos u petak, 23. travnja u 23:20 sa novoizgrađenog SKYWALK-a / Vidikovac iznad Mostara.

Ideja „United We Stream Balkan“ projekta jeste da predstavi neka od najpoznatijih mjesta svojih regionalnih glavnih gradova. Jednom tjedno de digitalni posjetitelji imati mogućnost uživati u kvalitetnom livestreamu, koji prikazuje pet sati dobro izrežiranog glazbenog programa, koji se fokusira na lokalne scene iz pet različitih zemalja: Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine.

Svi prihodi, navode organizatori, idu u svrhu podrške najboljih modela glazbenih biznisa, ideja i inicijativa na cijelom Balkanu i omogućiti financiranje projekta The Balkan rivers - Save Europe's "Blue Heart" (Rijeke Balkana – spasimo “plavo srce” Europe).

Foto: PR / Snimanje ROOF AW događaja u Mostaru

Lokacija s koje je održan event je SKYWALK (ZIP Line Fortica iznad Mostara), koji će svojim arhitektonskim izgledom, te svojom originalnošću, zaplijeniti auditorij što nam daje prednost i originalnost samog Livestreama.

''Kroz live-stream video su prikazane sve ljepote grada Mostara, okolica, njegove kulturne baštine, kanjon Neretve, zapravo ovim Videom smo željeli prikazati zašto je Mostar najbolje mjesto za živjeti. Zasigurno ovo će biti do sada najbolje odrađena glazbena razglednica Mostara, koju pripisujemo Andreju Jeliću / ROOF AW, koji je ujedno i kreator ove ideje, a video i sve divne prizore pripisujemo Aleksandru Novakovicu /PROMO VISUAL/ Banja Luka'', poručili su organizatori.

Prijenosa će biti emitiran na ROOF AW stranici kao i na svim UNITED WE STREAM kanalima te ostalim platformama.

Kopirati
Drag cursor here to close