13. kolovoza

Novi datum koncerta Miroslava Škore u Herceg Etno selu Međugorje

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert, nakon dugih 7 godina, u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela.
Lifestyle / Zabava | 20. 07. 2018. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz poštovanja prema Međunarodnom susretu mladih u Međugorju, koncert Miroslava Škore u Herceg Etno selu, organizirat će se u ponedjeljak, 13. kolovoza, a ne 3. kolovoza kao što je prvotno bilo najavljeno. Već kupljene ulaznice za koncert, vrijedit će za ulaz na koncert novog datuma.

Svi oni koji ipak žele vratiti kupljenu ulaznicu mogu to učiniti na prodajnom mjestu na kojem je ista kupljena. Onima koji su kupnju realizirali putem onlinea, novac će biti vraćen na kreditnu karticu koja je bila terećena za kupovinu nakon što pošalju mail sa zahtjevom za povrat na [email protected]

Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert, nakon dugih 7 godina, u prekrasnom amfiteatru Herceg Etno sela. Koncert će biti organiziran uoči blagdana Velike Gospe , 13.kolovoza 2018. godine s početkom u 20.30 sati, pod pokroviteljstvom Džajić commerce, Elektroprivrede Hzhb, i Leda.

Škoro je omiljen i rado viđen gost u Hercegovini, na mnogim manifestacijama i događanjima.

Na svojstven način, u dvosatnom program, zabavljat će publiku, te otpjevati neke od svojih najvećih hitova poput Šumi, šumi javore, Sude mi, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, a i neke novije pjesme.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako doktor ekonomskih znanosti, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma na kojima se nalaze neki od najljepših stihova ikad posvećeni ljubavi i domovini.

Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima, pa je tako osmislio i bio voditelj dvije zabavno-glazbene emisije Država, selo, grad i Pjevaj moju pjesmu. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem regije, kao i u dijaspori.

Ovaj koncert uvertira je u veliku turneju povodom proslave 30 godina postojanja bezvremenskog hita “Ne dirajte mi ravnicu”, koja će započeti sa koncertom na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Ulaznice za koncert mogu se i dalje kupiti na istim prodajnim mjestima: preko sustava kupikartu.ba, ili na recepciji Herceg Etno sela, te na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close