Nema kruha? Jedite kolače!

Novak Đoković tradicionalno ''podmitio'' novinare u Melbourneu

"Već je postalo tradicijom da vas na prvoj i posljednjoj tiskovnoj konferenciji tijekom jedne godine počastim. Svima vama sretna Nova godina" kazao je bivši broj jedan svjetskog tenisa.
Lifestyle / Zabava | 13. 01. 2018. u 22:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Samo sit novinar je dobar novinar", kazao je jednom legendarni teniski menadžer Ion Tiriac (78), koji je vjerojatno najzaslužniji za karijeru Borisa Beckera (50).

Jedan od najboljih igrača tenisa u zadnjih deset godina, Novak Đoković (30), također smatra kako ''sedma sila'' mora biti počašćena kolačima, kako bi na tiskovnim konferencijama vladala što bolja atmosfera.

Dva dana prije početka Australian Opena u Melbourneu, Đoković je ''podmazao'' novinare vrhunskim slasticama i otvoreno odgovarao na sva pitanja.

"To je već postalo tradicijom da vas na prvoj i posljednjoj tiskovnoj konferenciji tijekom jedne godine počastim. Svima vama sretna Nova godina" kazao je bivši broj jedan svjetskog tenisa.

Svaki ponuđeni kolač bio je drukčiji, a Đole se pobrinuo da sam nosi kutiju s kolačima do svakog pojedinačno.

Nakon što je napravio prilično dugu stanku od nastupa na turnirima, u prvome će kolu Australian Opena trenutačno 14. igrač svijeta nastupiti protiv Amerikanca Donalda Younga.

"Nije mi potrebna operacija da bi se lakat oporavio, dovoljno je bilo uzeti vremena za odmor. Još nije u potpunosti prošlo, ali mogu igrati na jednoj zavidnoj razini koja se očekuje od ovakvog turnira, a svakim će danom biti još bolje", kazao je Đoković o svojim problemima s laktom.

"Ako sebe dovedem na željeni nivo, fizički i mentalno, znam da mogu daleko dogurati na ovom turniru. A razlikuje li se moj pristup tenisu od prethodnih godina? Naravno, i zbog toga je sve uzbudljivije", objasnio je Novak Đoković.

U njegov se tim za vrijeme turnira u Melbourneu vraća trener Andre Agassi (47), a tu je i novopridruženi Radek Stepanek (39).

Roger Federer (36) i Rafael Nadal (31) pokazali su u protekloj sezoni da godine ne znače mnogo ako si vrhunski pripremljen i ako si dosegnuo pravu formu. Od takvih iskustava svojih najvećih rivala i Đoković crpi optimizam za uspješan nastavak karijere na najvišoj razini.

Kopirati
Drag cursor here to close