Macao bend

VIDEO | Nova pjesma: Hercegovački bend ponovno iznenađuje

Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare.
Lifestyle / Zabava | 12. 07. 2019. u 08:52 Bljesak.info
MACAO BAND - SRETNO SESTRO

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Macao band opet je uspio iznenaditi prekrasnom i dirljivom baladom naziva "Sretno sestro".

Pjesma je izdana kao singl u izdanju izdavačke kuće Croatia Records, a za pjesmu je snimljen i spot koji je u ponedjeljak premijerno prikazan na CMC televiziji.

Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare.

Foto: PR / Macao band predstavio novu pjesmu

''Tekst potpisuje naš dugogodišnji suradnik Dragan Keškić - Gagi, dok glazbu i aranžman u suradnji sa Tomislavom Maletom - Tonom, potpisuje Leo Škaro'', rekao je bubnjara i voditelja Macao banda, Tomislav Maleta – Tona.

Spot je sniman u 4K rezoluciji na prostorima Hercegovine i Hrvatske, točnije u Posušju i Imotskom. Redateljska palica, snimanje i produkcija ovog puta pripala je odličnoj i profesionalnoj ekipi Foto MIX videa iz Posušja.

Foto: PR / Macao band predstavio novu pjesmu

U spotu se pojavljuju poznati modeli iz svijeta show businessa. Pa tako u ulozi mladenke prelijepa Mostarka Marinela Rezo, koja već 6 godina nosi revije na raznim modnim eventima,  poznata još i kao make up vizažist koja je surađivala sa mnogim drugim poznatim imenima sa estrade i svijeta mode.

Foto: PR / Macao band predstavio novu pjesmu

U ulozi mladoženje Filip Omazić, Livnjak, koji je freelance model toliko popularan u Hrvatskoj da ga je angažirala čak i mega popularna Severina, ujedno odličan student građevine i perspektivan nogometaš, navode momci iz benda.

U spotu se pored navedenih, u ulozi oca mladenke pojavljuje Frano Vukoja humorist i kolumnist, dok je ulogu brata odradio naš Jakov.

Foto: PR / Macao band predstavio novu pjesmu

''Brata i sestru kao djecu utjelovili su preslatki Niko i Marija Šušnjar i tako upotpunili ovu priču jos dodatnom emocijom'', dodaje Tona.

Kopirati
Drag cursor here to close