Najavljen party

Noćni život se ponovno vraća u Mostar?

Klub će, ukoliko se bude držao preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, morati promijeniti način poslovanja.
Lifestyle / Zabava | 27. 09. 2020. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćni život, čini se, ponovno se polako vraća u Mostar. Kako je objavljeno iz noćnog kluba GoldenCube, nova zabava najavljena je za 2. listopada u trajanju od tri sata.

''Ponovno smo sa vama, petak i vikend loodilo. Plesni podij zagrijat će DJ Gogo, a tu je i posebna ponuda brodova'', naveli su iz kluba na društvenim mrežama.

Klub će, ukoliko se bude držao preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, morati promijeniti način poslovanja.

Stolovi moraju biti tako raspoređeni da je udaljenost između njih najmanje 2 metra od ivice do ivice stola. Mora se osigurati da je udaljenost osoba koje sjede za istim stolom najmanje 1m, u skladu sa tim ograničiti broj stolica za stolovima u zavisnosti od veličine stola.                 

Ukoliko se ne može osigurati udaljenost od dva metra između stolova, udaljenost može biti manja, ali u tom prostoru ne može biti postavljena stolica; ne dozvoliti stajanje za šankovima. Preporučuje se da svo osoblje mora nositi zaštitnu masku na radnom mjestu.

Preporučuje se da mušterije moraju nositi masku prilikom kretanja, (ulazak, izlazak, odlazak u toalet, plaćanje, preuzimanje narudžbe), a iz praktičnih razloga maske ne moraju nositi dok sjede za stolovima, objavljeno je između ostalog među preporukama Federalnog ministarstva.

Također, u ugostiteljskim objektima postoji ograničenje s maksimalnim brojem ljudi, a u tom mostarskom klubu je inspekcija ranije reagirala zbog nepridržavanja mjera, ubrzo nakon čega su zatvorili svoja vrata.

Kopirati
Drag cursor here to close