Sensation Bridge

Noć kada su lovci na dobru zabavu imali ''pun ulov''

Za ovu zabavu, kojoj je prisustvovao veliki broj uzvanica iz javnog života, medijskog i poslovnog svijeta, tražila se pozivnica više
Lifestyle / Poznati i slavni | 24. 08. 2019. u 13:34 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / For the Hunters Night

Lovci na dobru zabavu, oni neustrašivi među nama koji znaju što žele i kako to dobiti, oni koji samouvjereno plešu nasred pozornice šireći dobro raspoloženje na sve oko sebe, provod po svojoj mjeri pronašli su posljednju noć Sarajevo Film Festivala.

U potrazi za jedinstvenim ugođajem okupili su se na Sensation Bridgeu, koji je tu večer bio rezerviran za jedan od najiščekivanijih događaja tijekom festivalskih dana, For the Hunters Night.

Za ovu zabavu, kojoj je prisustvovao veliki broj uzvanica iz javnog života, medijskog i poslovnog svijeta, tražila se pozivnica više čak i među onima koji su u Sarajevu ovih dana stigli kako bi uživali isključivo u sedmoj umjetnosti.

Foto: PR / For the Hunters Night

Tu su željeli biti svi oni koji vole biti primijećeni i vrlo dobro znaju kako to ostvariti sa stilom. Atmosferu je energičnom svirkom zagrijavao bend Perpetuum Mobile, čiji se naziv (lat. beskonačno kretanje) odlično uklopio u koncept ove zabave.

U osam dana Sarajevo Film Festivala, Sensation Bridge je ljubiteljima dobrog noćnog provoda ponudio fantastičnu koncertnu atmosferu i zarazne pozitivne vibracije.

Na For the Hunters stageu nastupile su brojne regionalne zvijezde različitih glazbenih pravaca, a ovogodišnja posjećenost je oborila rekorde najrasplesanijeg mosta u Sarajevu.

Sensation Bridge je i ove godine bio mjesto najbolje festivalske zabave.

 

Kopirati
Drag cursor here to close