Bill Cosby

Ništa spektakularno: Kako izgleda zatvorski život slavnog komičara Billa Cosbyja?

S obzirom na svoju životnu dob, Cosby ponajviše vrijeme provodi ćaskajući sa zatvorskim službenicima. On je kazao kako su svi ljubazni prema njemu i odnose se s puno respekta.
Lifestyle / Zabava | 04. 10. 2018. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bill Cosby je istinski primjer velike hollywoodske zvijezde koja je pripadala kategoriji najsjajnijih, da bi se na koncu svog životnog vijeka pretvorila u ugašenog diva kojeg su sile svemira potisnule u svoj najmračniji dio.

Ovaj 81-godišnji bivši komičar, nekad je diljem svijeta nasmijavao gledatelje kultne serije „The Bill Cosby Show“, a danas vrijeme provodi u državnom zatvoru smještenom u gradu Phoenixu, u skromnoj i skučenoj uzničkoj ćeliji.

Njegov pravni zastupnik Andrew Wyatt ispričao je portal „TMZ“ kako izgleda zatvorska svakodnevnica Billa Cosbyja.

Zatvorski mu dan počinje doručkom u ćeliji, nakon čega ga službenici zatvora odvode u knjižnicu, vrt ili neki drugi dio kompleksa u kojemu može provoditi vrijeme. Cosby je gotovo u potpunosti slijep pa je stoga za njega uvijek nužna pratnja.

Ručak i večera također mu se mogu poslužiti u ćeliji ili u zajedničkom prostoru s ostalim zatvorenicima.

S obzirom na svoju životnu dob, Cosby ponajviše vrijeme provodi ćaskajući sa zatvorskim službenicima. On je Wyattu kazao kako su svi ljubazni prema njemu i odnose se s puno respekta.

Za sada mu je dozvoljeno da ga supruga Camille (74) nazove u tijeku dana, kako bi s njom popričao nekoliko minuta. Dozvolu za posjete Cosby će morati sačekati još tjedan ili dva.

Glumac će u zatvoru morati provesti najmanje tri, a najviše deset godina. U slučaju da doživi otpust iz zatvora, ostat će mu neke obveze kao što je javljanje policiji četiri puta godišnje, te odlasci na liječničku terapiju jednom mjesečno.

Javljanje policiji uključuje fotografiranje i provjeru adrese stanovanja. I to će biti sve što je ostalo od jedne prokockane karijere i života hollywoodske zvijezde…

Kopirati
Drag cursor here to close