Tinejdžeri i ljubav

Breskvica je Voyagea prevarila s reperom?

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me.
Lifestyle / Zabava | 16. 01. 2021. u 14:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog vijesti da su mladi pjevači Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlo Veruović Voyage prekinuli, tugovali su mnogi tinejdžeri diljem regije.

Iako su srpski mediji počeli pisati o navodnom pomirenju, oni se nisu oglasili ni potvrdili ili demantirali navode, što je zabrinulo njihove fanove. Sada je, konačno, poznat i razlog njihova prekida.

Izvori bliski paru otkrili su za Mondo.rs da im već odavno nisu cvjetale ruže u vezi i da su imali probleme, a kap koja je prelila čašu bila je navodno Breskvičino tajno viđanje s drugim poznatim reperom.

Video: Voyage x Breskvica - Beli Grad (Official Video) Prod. by Andre

"Tajno su se sastajali na Novom Beogradu, dok je Voyageu govorila kako se nalazi kod kuće, u Borči. Sve je funkcioniralo bez problema do trenutka kada je Breskvicu odala Snapchat lokacija, koju je Voyage pratio", rekao je izvor.

"Tada je shvatio da mu danima laže i nastala je drama, brisanje slika i raskid", dodao je.

Objasnio je i da se Breskvica svom novom ljubavniku žalila da joj Voyage pokušava upravljati životom i da to nije odnos kakav ona želi imati.

Naglasio je i da se radi o reperu koji se ne pojavljuje često u javnosti, ali da je već ranije negativno komentirao Voyagevo pjevanje.

"Breskvica više ne tuguje za bivšim dečkom. Odlučna je u namjeri da osvoji srce novog mladog pjevača", zaključio je.

Video: Voyage x Breskvica - Andjele (Official Video) Prod. By Ramoon

Tko su Voyage i Breskvica?

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me.

Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su suradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli, piše Index.

Nakon što se pojavila vijest da je par prekinuo, tinejdžeri diljem regije preplavili su društvene mreže komentarima žaljenja pa čak i radili Instagram profile za pomirenje para. 

Ovih su dana izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, što je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, veoma pogodilo njihove mlade fanove.

Kopirati
Drag cursor here to close