Dedo, svaka čast!

Nikad nije kasno: Sprema se nova svadba u kući Beckhamovih

Ted Beckham je ovih dana na jednoj dobrotvornoj večeri objavio zaruke s odvjetnicom Hilary Meredith, ali s obzirom na ukupnu situaciju u svijetu, zaljubljeni je par poručio - "Ostanite u sigurnosti".
Lifestyle / Zabava | 29. 03. 2020. u 06:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / David Beckham s majkom Sandrom i ocem Tedom

David i Victoria Beckham u braku su od 1999. godine i unatoč nekim ne baš bezazlenim krizama, uspjeli su održati i sačuvati svoj bračni život.

Međutim, iako njih dvoje zasad ne namjeravaju obnavljati svoju bračnu zakletvu, u kući Bechamovih se ovih dana ipak sprema svadba.

Nije u pitanju njihov nestašni sin Brooklyn (21), koji je, očito, još premlad za brak, nego se Davidom otac Ted (72) 'navalio' ženiti.

Ted Beckham je ovih dana na jednoj dobrotvornoj večeri objavio zaruke s odvjetnicom Hilary Meredith, ali s obzirom na ukupnu situaciju u svijetu, zaljubljeni je par poručio - "Iako se u svijetu trenutačno događaju puno važnije stvari, nas dvoje se ipak radujemo što vas možemo izvijestiti o našim zarukama. Ostanite u sigurnosti".

Ocu proslavljenog nogometaša ovo će biti drugi brak, a 2002. godine razveo se od Davidove majke Sandre, nakon 33 godine zajedničkoga života.

Foto: PA / Ted Beckham s budućom suprugom Hilary Meredith

Ted Beckham je 2005. godine objavio knjigu "David Beckham: Moj sin", u kojoj se osvrnuo i na svoj razvod.

"Sva ta užurbanost, stres, sva pažnja - to je bio svijet na koji nismo bili navikli. Bilo nam je jako teško. Mislim da na to jednostavno nismo bili spremni. (...) Samo se pridružiš tome i vrtiš se naokolo, ali to te sputava", napisao je.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy Valentines  @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

David Beckham ima dvije sestre, Lynne i Joanne, a iako su u trenutku razvoda svojih roditelja bili odrasli ljudi, to im je iznimno teško palo.

U međuvremenu je David Beckham posložio sve te stvari i s oboje roditelja ponovno ima sjajne odnose.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Nice dinner with mum & dad plus watching United win again last night @manchesterunited

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Kopirati
Drag cursor here to close