Kad si prva dama

Nije lako biti američka First Lady: Glasine povezane s Melaniom Trump

Prema tvrdnjama jedne američke autorice, Melania je ranije imala ljubavnu aferu sa šefom osiguranja Trump Tower. Nakon što su se njih dvoje dugo tajno viđali i sastajali u njezinome stanu, ''prekomanda'' Prve dame u Bijelu kuću stavila je tu aferu na
Lifestyle / Zabava | 23. 10. 2017. u 08:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podnositi sve priče, komentare, glasine, spletkarenja koja tradicionalno idu uz ženu koja nosi titulu američke First Lady, nije nimalo lako.

Treba za to i tvrda koža i čeličeni živci, a i puno emocionalne inteligencije.

Melania Trump (47) također je ''omiljeno štivo'' promatrala i mnoštva novinara, a na neke glasine se vjerojatno slatko nasmijala, dok je zbog drugih posezala za sudskom tužbom.

Njezin suprug, predsjednik Donald Trump (69), uglavnom je neusporedivo više u žiži javnosti, kako zbog svoje funkcije, tako i zbog svojih izjava i stavova, ali ni Melania nije u tom smislu ''za baciti''. Njezino mjesto i uloga itekako bude maštu.

Glasina po kojoj umjesto Melanie u javnosti uvijek nastupa njezina dvojnica, ponajmanje je vjerojatna, reklo bi se. Zagovornici ovakve teze kažu kako to temelje na činjenici da Melania (odnosno njezina dvojnica) uvijek nosi široke tamne naočale u javnosti, čak i noću. A poznato je da ima jedinstvene mačje oči, što je razlogom skrivanja očiju njezine dvojnice u javnosti.

Naočale imaju još jednu funkciju u skrivanju identiteta Prve dame - na njima je i umjetni nos, tako da dvojnica izgleda kao prava Melania.

Pravi razlog korištenja dvojnice navodni je strah Melanie Trump od javnih nastupa.

Raniji ''grijesi''

Međutim, glasine o dvojnici prava su dječja igra u odnosu na ono što je o njoj ranije pisao Daily Mail. Naime, tvrdili su kako Melania ranije nije radila samo kao model i manekenka, nego i kao prostitutka, odnosno eskort djevojka. Tužila ih je i dobila na sudu, uz odštetu od 2,9 milijuna dolara.

Afera sa zaštitarom

Prema tvrdnjama jedne američke autorice, Melania je ranije imala ljubavnu aferu sa šefom osiguranja Trump Tower. Nakon što su se njih dvoje dugo tajno viđali i sastajali u njezinome stanu, ''prekomanda'' Prve dame u Bijelu kuću stavila je tu aferu na standby.

Melania i Donald - čisto poslovna veza?

Tvrdnje kako Melania i Donald Trump nemaju ljubavnu, nego poslovnu vezu također je jedna iz kuhinje ''onih koji sve (sa)znaju''. Sve je regulirano jasnim ugovorom, tvrde zagovornici ove verzije odnosa u Bijeloj kući. Uz sve to ide i glasina kako je Melania već pripremila papire za razvod i u svakome trenutku postoji ''prijetnja'' da ih aktivira. 'Mrdne' li samo Donald Trump, ostade bez žene...

Naravno, poznato je da Melania i Donald Trump imaju sina Barrona kojemu je sada 11 godina, a iznimno je teško vjerovati kako je i rođenje djeteta regulirano nekakvim ''papirom'.

Kopirati
Drag cursor here to close