Courtney Act

Neviđeni ulazak u Big Brother kuću

Dok se spuštao niz stepenice, drag queen sapleo se o vlastitu suknju, strgnuo je i pred reflektorima ostao - potpuno gol!
Lifestyle / Zabava | 08. 01. 2018. u 15:17 Jutarnji list

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: Dok se spuštao niz stepenice, drag queen sapleo se o vlastitu suknju

Courtney Act, pravoga imena Shane Gilberto Jenek, australski je model, drag queen, pop pjevač i zabavljač - svojedobno se natjecao u popularnom talent showu "Australian Idol", u kojem je završio na 13. mjestu, u realityju "RuPaul's Drag Race" dogurao je čak do finala, a ovih dana izabran je za jednog od stanara Big Brother kuće u Velikoj Britaniji.

I prije nego što je poslan u izolaciju, 35-godišnji Shane Gilberto priredio je neviđeni show na predstavljanju u studiju, koje je na malim ekranima pratila milijunska publika - naime, dok se spuštao niz stepenice, drag queen sapleo se o vlastitu suknju, strgnuo je i pred reflektorima ostao - potpuno gol!

Courtney Act bezuspješno se pokušao ogrnuti suknjom, skrivajući stražnjicu i intimne dijelove tijela, koje je oblijepio trakom u boji kože kako ne bi morao nositi rublje, ali na kraju je ubrzao korak i pobjegao iza pozornice, naravno, sa smiješkom na licu. ''Ovo je sigurno bila unaprijed isplanirana spačka, dobar marketinški trik... Ali jedno je sigurno, ovo je definitivno bio ulazak u kuću koji će ući u povijest'', zaključili su gledatelji, a prenosi britanski The Sun.

Kopirati
Drag cursor here to close