Po uzoru na strica

Nestašna princeza Charlotte oduševila novinare

Majka i baka nagovarale su četverogodišnju djevojčicu da im mahne, ali nestašna princeza umjesto toga im je isplazila jezik.
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2019. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Catherine Middleton i princ William imali su posebne navijače na regati King's Cup. Tijekom humanitarnog natjecanja bodrili su ih princ George i princeza Charlotte.

Preslatki šestogodišnjak oduševio je prisutne svojim mornarskim stajlingom. Odjeven u prugastu majicu i s kapetanskom kapom na glavi, pažljivo je u društvu bake Carole i djeda Michaela pratio regatu.

Foto: Getty Images  / Princ George

Malena Charlotte osvojila je simpatije okupljenih nakon utrke. Naime, u jednom trenutku našla se pred objektivima i kamerama novinara. Majka i baka nagovarale su četverogodišnju djevojčicu da im mahne, ali nestašna princeza umjesto toga im je isplazila jezik.

Očekivano, nije nedostajalo smijeha u trenutku kada je Catherine primijetila što je Charlotte zapravo učinila.

Video: Princeza Charlotte

Simpatični potez male slatkice sigurno je oduševio njezina strica Harryja.

Upravo je on sad već davne 1987. godine nasmijavao novinare plazeći im jezik iz automobila prije nego što ga je mama Diana brzinski maknula dalje od prozora.

Video: Princ Harry davne 1987.

Snimka malenog princa tada je razdragala svijet, baš kao što to danas rade fotografije i videosnimke nestašne Charlotte. Sigurno su doprle i do ponosnog i jednako razigranog strica Harryja, kojeg će potez nećakinje oduševiti, piše Zadovoljna.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close