Mane je

Nestala srpska starleta Soraja Vučelić?

Na društvenim je mrežama objavljeno priopćenje njezinog PR-a koje je u međuvremenu maknuto sa stranica. Novinari Blica uzeli su screenshot objave koja je uznemirila javnost.
Lifestyle / Zabava | 07. 06. 2018. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Starleta Soraja Vučelić, koja se prije manje od tjedan dana našla u centru skandala kad joj je zabranjen ulazak u Srbiju te je deportirana u Crnu Goru čija je državljanka, ponovno je u središtu pažnje srpskih medija, ovaj put zbog toga što je navodno prijavljen njezin nestanak.

Na društvenim je mrežama objavljeno priopćenje njezinog PR-a koje je u međuvremenu maknuto sa stranica. Novinari Blica uzeli su screenshot objave koja je uznemirila javnost.

- Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo službeni ishod istrage, ukoliko je informacija točna. Također želim obavijestiti javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi, 3. lipnja. U prilog ovome obavijestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić s molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić. Čeka se njen odgovor i odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za sigurnost Srbije i njenih građana.

Vučelićeva, navodno, nema pristup svom broju telefona i ne zna se gdje je, a u priopćenju još stoji da poruke koje stižu s njezinog broja ne šalje ona. Zamolili su i sve građane koji imaju kakav podatak o Soraji da se jave na njezine službene profile na društvenim mrežama.

Blic podsjeća da je Soraja ili netko tko se predstavljao kao ona, s njenog broja nedavno poslao poruku kako je ‘više nema’.

Prošlog vikenda prema pisanju portala srpskih medija, Soraja je ‘protjerana iz Srbije te proglašena sigurnosno rizičnom osobom’ te je deportirana u Crnu Goru s obzirom na to da je crnogorska državljanka.

Međutim, kako crnogorski mediji sad prenose, Soraja službeno nije nestala, tj. takve prijave nema.

"Srbijanske starlete i pripadnici njihovog šou biza navikle su animirati policiju svojim realityjima, ali ovog puta im to nije u Crnoj Gori pošlo za rukom. Baranka Soraja Vučelić nije službeno nestala, takve prijave nema u Centru za sigurnost Budva", navodi Standard.

Kopirati
Drag cursor here to close