Druži se s Batmanom

Neobičan ''slijepi'' putnik u automobilu Andresa Inieste

Hit večeri bio je Andres Iniesta, u čijem su automobilu, na stražnjem sjedalu iza nogometaša i njegove supruge Anne Ortiz, mnogi vidjeli Batmana!
Lifestyle / Zabava | 05. 05. 2018. u 22:02

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Barcelone okupili su se na zajedničkoj večeri u povodu završetka sezone u kojoj su osvojili dvostruku krunu - prvenstvo i kup Španjolske.

Bila je to prava revija vrhunskih automobila, a jedini koji je stigao pješice bio je vratar Ter Stegen, na opće iznenađenje znatiželjnika i paparazza.

Međutim, hit večeri bio je Andres Iniesta, u čijem su automobilu, na stražnjem sjedalu iza nogometaša i njegove supruge Anne Ortiz, mnogi vidjeli Batmana! Kako ne bi bilo po onoj rekla-kazala, objavljene su i fotografije.

Za mnoge navijače Barcelone Iniesta je simbolički Batman i Superman, ali što se tiče samog društva u automobilu, nije se radilo o specijalnome gostu. U pitanju je obična optička varka, iako je Batman u neku ruku doista u kolima, ali samo na slici. Naime, dječje sjedalo za njegova sina Paola, ima stiliziranog junaka stripova i akcionih filmova.

Kopirati
Drag cursor here to close