Mladenci sretno :)

Neno Murić ''ukrao'' Anu Bavrku

Najzanimljivije je bilo tijekom snimanja u centru grada, gdje su uvjerljivim ''mladencima'' iz spota prilazili prolaznici i čestitali.
Lifestyle / Zabava | 26. 12. 2017. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neno Murić kraj godine provodi radno, a za vjernu publiku pripremio je novogodišnji poklon - novu pjesmu i spot. Singl ''Ukrao sam je'' nastavak je lijepe priče u kojoj smo uživali kroz pjevačev veliki hit ''Baraba mekog srca''.

Vesela ljubavna pjesma rasplesat će zasigurno slušatelje u najluđoj noći, a pjesmu za koju je glazbu radio Alen Ruvić, a aranžman Senad Drešević, napisao je sam Neno Murić.

PR  / Prelijepa Ana Bavrka glavna je glumica videa koji je sniman u Sarajevu

Pjesma je već dobila i vizualni identitet, a lijep i dinamičan spot je režirao Safet Hadžimusić, u suradnji sa asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.  

Prelijepa Ana Bavrka glavna je glumica videa koji je sniman u Sarajevu, a ona se pojavljuje u ulozi mlade u vjenčanici, koju je savršeno odigrala.  Najzanimljivije je bilo tijekom snimanja u centru grada, gdje su uvjerljivim ''mladencima'' iz spota prilazili prolaznici i čestitali. Sliku su upotpunili statisti, koji su uz Nenu plesali, pjevali i glumili.

Premijera je planirana za kraj godine, a Murić ima velika očekivanja od pjesme i spota.

''Vjerujem da će ova pjesma postati dio repertoara u klubovima, a posebno na svadbenim veseljima. Ljubavne priče sa sretnim krajem, kakva je ''Ukrao sam je'', su rijetkost na sceni i s nestrpljenjem čekam da je otpjevam pred svojom publikom'', kaže popularni pjevač.

PR  / Prelijepa Ana Bavrka glavna je glumica videa koji je sniman u Sarajevu
Kopirati
Drag cursor here to close