Nova pjesma

Neno Murić ostavio Anu Bavrku, tko je sada na ''drugoj strani jastuka''

Nakon odlične pjesme i spota ''Ukrao sam je'', u kojem glumi prelijepa Ana Bavrka, Neno Murić ovih dana u Sarajevu je ekranizirao novu pjesmu ''Na tvojoj strani jastuka''
Lifestyle / Zabava | 18. 04. 2018. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odlične pjesme i spota ''Ukrao sam je'', u kojem glumi prelijepa Ana Bavrka, Neno Murić ovih dana u Sarajevu je ekranizirao novu pjesmu ''Na tvojoj strani jastuka'', beogradskog kompozitora i hitmejkera Saše Miloševića Mareta.

Scenarij i režiju spota uz Nenu potpisuje Safet Hadžimusić, a veliku pomoć tijekom snimanja i odabira scena pružili su im reditelj Arnej Misirlić i snimatelj Faris Kruščica.

Video je nastajao na dvije lokacije, a prelijepi salon Inside by Ećo na Stupu bio je savršen prostor da se oslika priča pjesme, gdje su u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi akteri spota naprosto uživali u radu, odjeveni u fine i senzualne komade domaćeg brenda Alma Ras, koji su učinili da im snimanje bude ugodno i spontano. Ekipa spota na čelu sa glavnom protagonisticom Lenom Lukač odlično se zabavila i tokom drugog dijela snimanja, koje je realizirano u prostoru jednog od najpopularnijih klubova u prijestonici, My Faceu., piše PRcom.

Murić je poznat kao pjevač čiji se šarm prirodno očituje kako na nastupima, tako i pred kamerama, a trudi se da ga prenese i na spotove, gdje do izražaja dolazi njegov humor i prilično dobra gluma, što publika itekako prepoznaje.  U spotu za pjesmu „Na tvojoj strani jastuka“ također je pokazao zavidno glumačke umijeće, ovaj put u ulozi otkačenog profesora koji se želi transformirati u poznatu zvijezdu.

''Ova dinamična priča uz preko dvadeset statista sve vrijeme drži pažnju gledaoca. Dugo nisam uživao na snimanju kao sada. Iako smo spot radili dva dana, sjajna ekipa mladih talentiranih ljudi stvorila je takvu atmosferu da umor uopće nisam osjećao, i još uvijek sam pod utiscima kompletne priče. Jedva čekam da vidim reakciju publike. Pjesma i spot su nešto najbolje što sam do sada uradio'', kaže Neno Murić.

Kopirati
Drag cursor here to close