Akademija

Neno Murić: Branislav Lečić je car

Brojni gosti iz cijelog Sarajeva uživali su u Lukavici na nastupu odličnog Nene Murića, koji je svojim pjesmama rasplesao
Lifestyle / Poznati i slavni | 09. 06. 2019. u 18:41 Bljesak.info
Kopirati

Brojni gosti iz cijelog Sarajeva uživali su u Lukavici na nastupu odličnog Nene Murića, koji je svojim pjesmama rasplesao sve i na najbolji način označio početak koncerata na otvorenom, ali i ljeta, iako ono kalendarski još nije počelo.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Topla glazbena noć na otvaranju ljetne bašte restorana Akademija bila je prilika za izvanrednu zabavu u prepoznatljivoj režiji Murića i njegovog benda.

Na nastupu je uživao i poznati srbijanski glumac Branislav Lečić, koji je ranije tog dana uz kolegu Marka Grabeža u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo predstavio komad ''Crvena''.

Glumački velikan se nakon predstave u društvu opustio na Neninom nastupu, a pjevač mu je i zapjevao za dušu.

''Napravili smo dobar dernek. Ja i članovi benda nosimo lijepe prve utiske, ali i svi ostali su bili prezadovoljni. Publika je sve vrijeme plesala, a u bašti je prema nekim procjenama bilo oko 400 ljudi. Drago mi je da sam u publici vidio jedno poznato lice, glumca Branislava Lečića. Na njegovu molbu sam mu otpjevao ''Ja bez tebe ne mogu da živim''. Branislav Lečić je car, samo da znate. Naravno, napravili smo zajedničku fotografiju za uspomenu'', kaže Neno Murić.

Murića tijekom ljeta čekaju brojne svirke, a u srpnju će ponoviti nastup i u Akademiji.

Kopirati