Sviđa li vam se?

Nele Karajlić objavio pjesmu "Nedelja kad je otišo Hase 2"

Nekima se jako sviđa Neletov novi stil izražavanja, dok drugi smatraju da je ove nedjelje Nele uspio pokvariti jedan od najvećih hitova svoje karijere.
Lifestyle / Zabava | 24. 06. 2018. u 16:37 Bljesak.info
Nedelja kad je otišo Hase

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nele Karajlić snimio je svojevrsni nastavak legendarne pjesme "Nedelja kad je otišo Hase" koju je nazvao jednostavno "Nedelja kad je otišo Hase 2". Pjesma je objavljena na YouTubeu jučer, na kanalu beogradskog Beer Festa, a navodno Nele njome najavljuje svoju solo karijeru.

Nele Karajlić o pjesmi kaže: "Ovo je u suštini pjesma u kojoj govorim što se dogodilo s nama od vremena kad smo čitali Oslobođenje i Politiku do današnjeg vremena kada komuniciramo na Fejsbuku ili što bi jedan moj prijatelj rekao 'Hase na Fejsu istorija u malom mozgu'“.

Iako legendarnu pjesmu "Nedelja kad je otišo Hase" obožavatelji poistovjećuju s jednako legendarnim nogometašem Asimom Ferhatovićem i načinom na koji se pratio nogomet u bivšoj Jugi, u novom ruhu kao da je poprimila potpuno novi prizvuk, piše Index.hr.

Nele u pjesmi repa o socijalnoj situaciji na prostorima bivše Jugoslavije, a pjesma se, jako sviđa Srbima, dok su je u Sarajevu popljuvali na forumima. Nekima se jako sviđa Neletov novi stil izražavanja, dok drugi smatraju da je ove nedjelje Nele uspio pokvariti jedan od najvećih hitova svoje karijere.

Kopirati
Drag cursor here to close