Seppu 'sepet'...

Nekad najmoćnijeg čovjeka svjetskog nogometa ostavila mlađahna prijateljica

I dok se Blatter na utakmici fotografirao sa svima, švicarski novinari shvatili su da s njim u društvu nije njegova djevojka Linda, a da je veza pukla potvrdio je i sam Blatter.
Lifestyle / Zabava | 23. 10. 2019. u 12:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:; Witters / Sepp Blatter i Linda Gabrielian 2014. na dodjeli Zlatne lopte

Ljubavne su nevolje snašle bivšeg predsjednika FIFA-e Seppa Blattera (83) nakon što ga je napustila 28 godina mlađa djevojka Linda, piše švicarski portal Blick.

Protekle subote Blatter je prvi put uživo sa stadiona pratio jedan nogometni meč nakon što je suspendiran 2015. godine. Nekada prvi čovjek FIFA-e pratio je utakmicu između FC Schaffhausena i Grasshoppersa iz Züricha, koji se natječu u drugoj švicarskoj ligi.

I dok se Blatter fotografirao sa svima, švicarski novinari shvatili su da s njim u društvu nije njegova djevojka Linda, a da je veza pukla potvrdio je i sam Blatter.

"Razišli smo se prijateljski, a upravo smo razgovarali. Sve bih nazvao "prostornim" razlazom", kazao je nekada prvi čovjek FIFA-e.

Sepp Blatter i Linda Gabrielian zajedno su bili od 2013. godine. On ju je uvijek nazivao "Lady", a za Blick je izjavio kako nada zadnja umire, što god da to značilo.

Linda Gabrielian je kći jednog švicarskog poduzetnika koji se bavi trgovinom nekretninama.

Kopirati
Drag cursor here to close