270 milijuna imetka

Ne ide im u braku: Will Smith i Jada Pinkett-Smith se ipak razveli?

Will Smith stalno se nalazi na snimanjima, a Jade se do 2017. praktično posvetila seriji "Gotham", tako da su njih dvoje u svojoj luksuznoj vili u Los Angelesu rijetko boravili, a posebno su se rijetko tamo skupa zatjecali.
Lifestyle / Zabava | 03. 02. 2018. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumački par Will Smith i Jada Pinkett-Smith navodno su sse razveli nakon nekoliko godina krize i međusobnog spočitavanja krivnje za raspad braka. Naravno, ne treba zaboraviti ni kako je u igri veliki novac kojeg bivši supružnici dijele.

Već 2015. godine slavni je par razmišljao o razvodu, ali su se nakon toga pomalo utišali, jeru su zaključili - ionako već godinama živimo odvojeno. Njihova međusobna razdvojenost posebno je dobila krila nakon što su djeca odrasla i krenula svojim putem.

Will Smith stalno se nalazi na snimanjima, a Jade se do 2017. praktično posvetila seriji "Gotham", tako da su njih dvoje u svojoj luksuznoj vili u Los Angelesu rijetko boravili, a posebno su se rijetko tamo skupa zatjecali.

Njihova djeca Jaden (19) i Willow (17) su nevjerojatno rano postali zreli ljudi koji (misle da) znaju što žele od života ispred sebe. Jaden i Willow pokušavaju izgraditi glumačke i pjevačke karijere. Imaju svoje timove savjetnika koji se brinu o njima, puno putuju i obitelj se praktično razišla po bijelome svijetu.


Radar Online navodi izjavu jednog poznanika ovog glumačkog para gdje se kaže kako su se Jada i Will odlučili za jedan ''probni razvod'', tako da u zadnje vrijeme praktično nemaju puno zajedničkog, a posebice nemaju planiranih susreta.

"Nadali smo se da će oni uvidjeti koliko se vole. Međutim, svako od njih je prihvatilo realnost da im je život u singlu puno prihvatljiviji. Izgleda da su sretniji kad su sami, nego kad su zajedno", kazao je izvor portala Radar Online.

Will Smith je uvijek isticao njihovo obiteljsko carstvo, naglašavajući koliko mu ono znači. Razvodom se ono neumitno raspada, a bogatstvo od 270 milijuna eura koje su zajednički stekli dijelit će se.

Ipak, prije negoli dođe do parnice koja će odlučiti što kome pripada, navodno će par još jednom pokušati s terapijom koja bi spasila njihovu vezu na način da ne izbije rat ruža.

U kojem će pravcu to ''spašavanje'' ići, teško je prosuditi, posebice ako se zna da je Jade uvijek bila pristalicom jedne otvorenije, slobodnije bračne veze. Možda je razvod u prijateljskome ozračju u tom slučaju ipak najbolje rješenje.





Kopirati
Drag cursor here to close