Borba za fotku

Navijaču Apoela '' falila boba'' da napravi selfie s Ronaldom

Ovo je već drugi put ove sezone da je Ronaldo bio ciljem fanova koji ne prezaju ni od čega kako bi ga barem dotaknuli ili se s njime fotografirali.
Lifestyle / Zabava | 21. 11. 2017. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako trenutno igra u tako lošoj formi da se ''čitav Internert'' šali na njegov račun, Cristiano Ronaldo i dalje izaziva najveću pažnju nogometnih fanova. Prilikom dolaska igrača Reala u Nikoziju, zaštitari su ga opet morali ''braniti'' od lovca na selfije.

Uoči utakmice Lige prvaka protiv ciparskog prvaka Apoela, Real se smjestio u Hilton Cipar, a jedan mladić se predstavio kao novinar, pokušavajući na taj način doći u blizinu slavnog Portugalca, piše AS.

Nakon što je od osiguranja dobio pristup prostoru rezerviranom za predstavnike medija, mladić je prišao portugalskom reprezentativcu s ''isukanim'' mobitelom u ruci, ali ga je sigurnosno osoblje brzo zaustavilo u namjeri da se fotografira s njim.

To je već drugi put ove sezone da je Ronaldo bio ciljem fanova koji ne prezaju ni od čega kako bi ga barem dotaknuli ili se s njime fotografirali.

Prošloga mjeseca na prvenstvenoj utakmici Reala protiv Getafea, jedan mladić je skakanjem preko zida uspio stići do travnjaka Coliseuma, a zatim je, odjeven u dres Reala s Ronaldovim brojem na leđima, na terenu razmijenio nekoliko riječi s Portugalcem, prije nego što su ga zaštitari odveli sa stadiona.

Kopirati
Drag cursor here to close