Raketa na vašaru

Navijači u suzama, a on se zabavlja: Rakitiću kritike zbog fešte u Sevilli

Raketa je mini odmor iskoristio za putovanje u andaluzijski grad Sevillu, gdje je proveo tri i pol godine prije nego što se pridružio Blaugrani 2014. godine.
Lifestyle / Zabava | 09. 05. 2019. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cuatro.com / Ivan Rakitić na festivalu u Sevilli

Ivana Rakitića kritizirali su navijači Barcelone nakon što su ga fotografirali na seviljskom Feria de Abril - godišnjem festivalu plesa flamenka, konjskih priredbi i borbi s bikovima - dan nakon katastrofalnog poraza njegova kluba u Ligi prvaka protiv Liverpoola.

Nakon poraza od Liverpoola u utorak, Rakitić je iskoristio dva slobodna dana koje je trener Ernesto Valverde dao svima u Barçi. Raketa je mini odmor iskoristio za putovanje u andaluzijski grad, gdje je proveo tri i pol godine prije nego što se pridružio Blaugrani 2014. godine.

Hrvat je na fotografiji pozirao sa sinom José María del Nida, bivšeg predsjednika Sevilla, koji je sliku podijelio na Instagramu. Slika je kasnije obrisana, ali je lavina već bila pokrenuta.

Ovaj je potez potaknuo poplavu komentara pristalica Barce koji su bili ogorčeni na ono što smatraju nedostatkom osjetljivosti kod dijela igrača. Za učinak na utakmici protiv Liverpoola, Raketa je dobio vrlo slabe ocjene i opće je mišljenje kako su on i Coutinho u veznom redu jednstavno nestali s travnjaka.

Foto: eldesmarque.com / Ivan Rakitić uživao je s obitelji na festivalu Feria de Abril

Ipak, poznajući Rakitića i njegov profesionalizam, neumjesno je dovoditi u pitanje njegove emocije i razočarenje nakon poraza u poluzavršnici Lige prvaka. Neupitna je njegova identifikacija s Barcelonom, o čemu je i sam u više navrata govorio. No, život mora ići dalje i nakon najtežih poraza...

Kopirati
Drag cursor here to close