Natpisi

Londonski autobusi pružili podršku Michaelu Jacksonu

Mnogi vjeruju da Michael Jackson nije seksualno zlostavljao djecu, dok je mnogo i onih koji se sa tom tvrdnjom ne slažu.
Lifestyle / Zabava | 08. 03. 2019. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dokumentarac "Leaving Neverland" ne prestaje privlačiti pažnju javnosti, a mišljenja su uglavnom podijeljena. Na londonskim autobusima je jutros osvanula kampanja podrške preminulom pjevaču Michaelu Jacksonu. 

Mnogi vjeruju da Michael Jackson nije seksualno zlostavljao djecu, dok je mnogo i onih koji se sa tom tvrdnjom ne slažu. 

Foto: Twitter / Natpisi na londonskim autobusima u znak podrške Michaelu Jacksonu

Plakat prikazuje pjevačevo lice, a njegova usta su pokrivena riječi "nevin" velikim štampanim slovima. Hashtag #MJInnocent vodi na internet stranicu na kojoj je moguće vidjeti tekst: "Michael Jackson: Pjevač, plesač, humanitarac... Da. Ali pedofil? Wade Robson i James Safechuck žele da vjerujete da je on to bio. Ali što je istina? Prije nego ga osudite, izdvojite nekoliko trenutaka i pokušajte razumjeti nekoliko istinitih činjenica iza priča koje ste čuli". 

U dokumentarcu koji je postao glavna tema mnogih razgovora pričaju Wade Robson i James Safechuck koji u filmu tvrde da su kao dječaci bili izloženi Michaelovom zlostavljanju.

Kopirati
Drag cursor here to close