A, koliko si ih imala do sad?

Nakon veza s mnoštvom muškaraca, Jennifer Aniston opet lovi Brada Pitta?

Očito je da Jennifer nema svoj tip muškarca, da je veliki broj njezinih veza propao, posvjedočit će neke od njezinih ljubavnih veza koje su završavale krahom.
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2018. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su glumica Jennifer Aniston i njezin suprug Justin Theroux objavili da se razvode nakon dvije i pol godine braka, ovaj njihov potez u neku ruku je bio očekivan s obzirom na dosadašnju ''karijeru'' Aniston kao žderačice muškaraca.

Jennifer Aniston je na pragu svoje 50. godine života, a kroz njezin život prošlo je dosta muškaraca. Glumica kaže kako je već prestala brojati koliko je puta doživjela ljubavnu bol nakon prekida, ali je u međuvremenu iz svega toga izvukla i neke životne pouke.

Očito je da Jennifer nema svoj tip muškarca, a da je veliki broj njezinih veza bio osuđen na propast, posvjedočit će neke od njezinih ljubavi koje su završavale krahom.

Prije negoli je doživjela glumački proboj u seriji "Prijatelji", još tamo s početka 90-tih bila je dvije godine u vezi s glumcem Charliejem Schlatterom, kojeg se ponajviše pamti po filmu "The Delinquents" (1989.), u kojem je igrao s Kylie Minogue.

Jennifer je potom 1995. godine imala jednu kratku vezu s pjevačem Adamom Duritzom, frontmanom rock banda Counting Crows. Zanimljivo je u svemu tome što se Duritz viđao i s prijateljicom Jennifer Aniston, glumicom Courteney Cox, te je veza otišla u ćorsokak.

Od 1995. do 1998. bila je u vezi s glumcem Tateom Donovanom ("O.C., California"), koji se 1998. pojavljivao i u nekim epizodama "Prijatelja" kao Joshua.

Činilo se kako je 1998. godine Jennifer konačno susrela ''gospodina Pravog" u liku Brada Pitta. Glumački par se zaljubio na prvi pogled, a nakon dvije godine zabavljanja, otišli su 2000. godine pred matičara.

Međutim, sreća nije (pre)dugo trajala. Razveli su se 2005. godine, a izravni povod bila je Pittova nova ljubav u liku Angeline Jolie. Brad i Angelina su se jedno u drugo zagledali u vrijeme snimanja filma "Mr. & Mrs. Smith", nakon čega njihovoj ljubavi više ništa nije moglo stati na put.

Nakon propasti braka s Bradom Pittom, Jennifer Aniston je našla utjehu u kolegi Vinceu Vaughnu, s kojim je bila skupa godinu dana. Upoznali su se i zbližili na snimanju filma "The Break-Up", a Jennifer je kasnije ispričala kako je Vince bio osoba koja ju je nakon razvoda od Pitta vratila iz mrtvih.

Ipak, i njega je vrlo brzo napustila, a 2007. se počela zabavljati s britanskim modelom Paulom Sculforom. Više je to ličilo na aferu, negoli na dugotrajniju vezu, a već 2008. ponovno je uz nju bio jedan drugi ljepotan. Naime, John Mayer glasio je kao hollywoodski Casanova, a Jennifer i on su često bili omiljeni motiv brojnim paparazzijima.


Međutim, glazbeniku Mayeru nije u potpunosti odgovarao enorman interes javnosti za privatni život Jennifer Aniston, pa se veza nije mogla dugo održati.

Glumica je potom dvije godine bila sama, a od 2011. do 2018. čovjek njezina života bio je Justin Theroux. Upoznali su se na snimanju komedije "Wanderlust". U brak su stupili 2015. godine, ali je već krajem 2017. godine počeo tihi rastanak, ali u prijateljskom ozračuju. Navodno se ni Theroux, kao prethodno ni John Mayer, nije dobro nosio s popularnošću Jennifer Aniston.

Kruže glasine da će glumica sada pokušati ''zatvoriti krug'' i vratiti se Bradu Pittu, koji se 2016. razveo od Angeline Jolie. Idealno vrijeme za oboje - sami su i treba im utjeha.

Kopirati
Drag cursor here to close