Amber Heard

Nakon Johnnyja Deppa i Elona Muska poznata glumica ljubi djevojku!

Čini se kako je Amber napokon pronašla sreću u zagrljaju 38-godišnje prijateljice Biance Butti. Obje su izgledale opušteno dok su bile ispred kalifornijskog hotela.
Lifestyle / Zabava | 14. 01. 2020. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Daily Mail / Amber Heard i Bianca Butti

Bivšu suprugu jednog od najpoželjnijih holivudskih frajera Johnnyja Deppa, Amber Heard, nakon rastave 2016. godine povezivali su s nekoliko bogatih neženja, a proteklog vikenda paparazzi su je uhvatili u zagrljaju djevojke u Palm Springsu.

Misteriozna žena koju je ljubila 33-godišnja Amber je Bianca Butti, snimateljica s adresom u Los Angelesu, koja se nedavno drugi put borila s rakom dojke. Par se ljubio po izlasku iz luksuznog kalifornijskog rezorta prije nego što su zajedno otišle u Amberinom Fordu Mustangu.

Zvijezda filma "Aquaman" Amber Heard bila je u četverogodišnjoj vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree prije nego što je ušla u vezu s Johnnyjem Deppom. Deppa je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje, a u burnom braku proveli su svega 15 mjeseci. Nakon razvoda optužbe su pljuštale na sve strane.

Foto: VnReview / Amber Heard ponovno je pronašla ljubav?

Johnny Depp je optuživao svoju bivšu suprugu Amber Heard da je započela vezu s Elonom Muskom, samo mjesec dana nakon što su se njih dvoje vjenčali 2015. godine.

Ove optužbe pale su nakon što je objavljeno da slavni holivudski glumac zahtijeva 50 milijuna dolara odštete od svoje bivše zbog toga što ga je optužila da ju je zlostavljao, a što je on nazvao klevetom.

Milijarder i vlasnik kompanije Tesla, Elon Musk, svoju su vezu kasnije prestali kriti, ali ona nije bila duga vijeka. Nakon jednog prekida, odlučili su svojoj ljubavi dati drugu šansu, ali očito je kako nisu bili jedno za drugo.

Ipak, čini se kako je Amber napokon pronašla sreću u zagrljaju 38-godišnje prijateljice. Obje su izgleda

FOTO: Profimedia / Elon Musk i Amber Heard

le opušteno dok su bile ispred kalifornijskog hotela.

Amberina djevojka Bianca u kolovozu prošle godine pokrenula je internetsku kampanju kako bi prikupila sredstva za liječenje od raka.

Kako je istaknula u kampanji, 2015. godine joj je rak dojke prvi put dijagnosticiran, a s istom bolešću suočila se i u ožujku prošle godine. Ovoga puta odlučila se za "alternativno" liječenje zbog životnog osiguranja koje joj neće pokriti skupe troškove liječenja.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Sister Love

Objavu dijeli Bianca Butti Beats The Beast (@buttibeatsit)

Kopirati
Drag cursor here to close