Popularna voditeljica

Mostarka si čestitala rođendan: Bože zdravlja! Sve ostalo ću sama

Zapitala se Bavrka šta bi Ana od 17 godina rekla za ovu što je upravo napunila 27? A, šta bi...
Lifestyle / Zabava | 31. 01. 2019. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

@sarajdent anabavrka makeup

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka) on

Ana Bavrka, zasigurno jedna od najljepših TV voditeljica, slavi rođendan. I nije čekala da je netko preduhitri sa slavljeničkim porukama već je ona uputila svoju, piše Hayat.ba.

Zapitala se Bavrka šta bi Ana od 17 godina rekla za ovu što je upravo napunila 27? A, šta bi...  

Njenu poruku prenosimo u cijelosti.

- Mislim da bi joj mala Ana rekla da je i dalje temperamentna, ponosna i tvrdoglava. Da je marljiva, kao i prije, da se ljubav prema treningu nije promijenila. Da joj prija promjena boje kose.

Rekla bih joj da prestane objašnjavati sebe ljudima koji to ne zaslužuju, a to vrijeme posveti ljudima koji za nju čine nevjerojatne stvari. Jer čine. Ne mnogi, ali oni koji su bitni. Rekla bih joj da je ponosna što svaki dan posveti vrijeme Bogu, jer joj je On snaga.

Rekla bih joj i to da mora biti zahvalna. Na svemu. I dobru i zlu, jer to je život. Poručila bih joj i da otpusti sve loše stvari iz prošlosti i da ovo bude još jedna stranica u kojoj će Ana upamtiti samo lijepe stvari.

Rekla bih joj da mi se ne sviđa što je ponekad školjka i čuva dosta toga u sebi, ali ako će to napraviti borca od nje, jer za ovaj život trebaju vraški velika m*da i muški stisak ruke, onda “you go girl”. Ali Ana, sačuvaj se. Toplinu srca, jačinu zagrljaja i sjaj u očima. Budi dama Ana. Jer tko zna, možda budeš mama jednog dana. Nemoj da te tvoj lik u ogledalu ne miluje.

Voli se Ana, jer tek tad možeš voljeti druge. Radi, najsnažnije, žrtvuj san i užitke, sve će se isplatiti ako imaš svoj cilj. A imaš, ja znam, jer još prije 17 sam ga zacrtala. Realno, trebao, nisi baš najmlađa koju poznajem, ali si jedina u koju ja vjerujem 100%tno i nemaš kredit da me izdaš. Radi na sebi da imaš strpljenja da saslušaš druge i budi ljubazna uvijek, tako bi mama Snježana željela.

A tata Božo bi htio da budeš dama baraba i da ne daš da te tamo neki lik zbog jakog bicepsa napravi budalom, jer pravili su neki. Zato su sad na mjestu kojem pripadaju. Ali znaš, Ana... ja i dalje najviše volim što si ti dijete. Sa 27 na papiru, ali dijete si. Zabavlja te život, izazov i ljubav. Čuvaj to. Jer prolaze godine, ne daj da te broj zavara, to ti je ništa ako ih ispuniš životom, a zna biti pakao ako dozvoliš da te loša sreća pobijedi.

I Ana... upamti da sreća prati hrabre. Znam da ne voliš da se psuje, ali nemoj biti pi*ka u životu. Stisni zube i ostavi trag.

Sretan nam rođendan. Bože zdravlja! Sve ostalo ću sama.

Želim da sami sebi budete najveći prijatelj i najgori kritičar. Volim vas i hvala svima!

Pa, Ana... neka je sa srećom!

 
 
 
View this post on Instagram

Dress: @haljine_atelier_sposa Hair: @ogledalce_slf anabavrka

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka) on

Kopirati
Drag cursor here to close