Bez rakije najgora je kazna

Nagovorila ga bivša: Ben Affleck ponovno na liječenju od alkoholizma!

Ben Affleck je u kolovozu 2018. godine poručio kako je uspješno završio liječenje i poručio: ''želim da moja djeca znaju kako nije sramota prihvatiti pomoć". Čini se kako su njemu mnogi iskreno pomogli, ali ih je ponovno sve razočarao.
Lifestyle / Zabava | 04. 11. 2019. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Daily Mail / Ben Affleck i Katie Cherry

Glumac Ben Affleck već je gotovo dvadeset godina alkoholičar i iza sebe ima već tri (ne)uspješna liječenja od ovisnosti o kapljici. Već godinu dana bio je službeno čovjek koji ne pije alkohol.

Međutim, kako prilika čini lopova, tako je čini se i s alkoholičarima. A prilika mu se ukazala u vrijeme Halloweena. I to u jednome kasinu u Los Angelesu - pogubna kombinacija kocke i viskija.

Mediji su zabilježili kako je Affleck igrao black jack i ispred sebe je imao čipove u vrijednosti od 20.000 dolara. Uz njega je sjedila punk glazbenica Katie Cherry.

Affleck se nije dugo zadržao jer je igrao s velikim ulozima, a kasino je napustio s dobitkom od 1.500 dolara.

Međutim, ono što je dobio na kocki, uvelike gubi na svim drugim poljima, posebice po pitanju samopoštovanja, imidža i ljudskog dostojanstva. Jer alkohol bez milosti uzima sve od nabrojanoga.

Video: Ben Affleck Has Sobriety Setback at Halloween Party | TMZ

Sutradan je proslavljeni glumac izjavio kako mu se dogodio samo ''manji ispad'', ali je očito da se radi o nečemu znatno većem.

Njegova bivša supruga Jennifer Garner (47) nagovorila ga je da ponovno ide u kliniku, saznaje se iz krugova bliskih slavnome paru. Uz vrlo emotivnu 'ispovijed' pred bivšom suprugom i jednim od terapeuta koji ga je ranije liječio, pristao je ponovno ići na odvikavanje, ''ponajviše zbog djece'', kako je naglasio.

Affleck i Garner bili su u braku deset godina, a imaju dvije kćeri i jednoga sina. Godinama je njihova veza glasila kao idealna, ali je postala žrtvom njegove ovisnosti o čaši. Jennifer je 2015. podnijela zahtjev za razvod.

Usprkos razvodu, ostali su dobri prijatelji, a njihova povezanost ponajviše je rezultat obostrane želje i nastojanja da i dalje što više zajednički čine za djecu.

Foto: Star Magazine / Glumački par s djecom, svatko sa svojim dijelom obveza

Ben Affleck je u kolovozu 2018. godine poručio kako je uspješno završio liječenje i naglasio: ''želim da moja djeca znaju kako nije sramota prihvatiti pomoć". Čini se kako su njemu mnogi iskreno pomogli, ali ih je ponovno sve razočarao.

Njegova borba s ovisnošću počela je još 2001. nakon rastanka od glumice Gwyneth Paltrow (47), kad se prvi put odlučio na odlazak u kliniku za odvikavanje.

Nakon liječenja je 2002. godine započeo svoju vezu s Jennifer Lopez. Nakon dvije godine sve je između njih bilo prošlost.

Foto: Indy100 / Affleck i Lopez

Činilo se međutim da je s Jennifer Garner (47) konačno našao onu pravu, a njihova je veza počela 2005. godine. Nakon što je sve dublje padao u ovisnost o alkoholu, Affleck je svoju suprugu prevario s dadiljom. Jennifer je zatražila i dobila razvod.

Od dobitnika Oscara ("Good Will Hunting" 1998. i "Argo" 2013.) postao je gubitnik i čovjek koji je alkoholu prepustio kontrolu nad svojim životom.

Iako trenutačno predstavlja klasičan primjer tragične figure, glumac ponavlja kako neće dozvoliti da skrene sa svoga puta. Možda i neće - ukoliko njegov put vodi u destileriju.

Video: Top 10 Best Ben Affleck Performances
Kopirati
Drag cursor here to close