Banja Luka

Moto Fest otvara vrata posjetiteljima od 20. do 22. kolovoza

Moto Fest već četvrtu godinu za redom okuplja veliki broj posjetilaca iz svih krajeva svijeta.
Lifestyle / Zabava | 17. 08. 2021. u 10:33 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najvećih domaćih festivala i jedan od najprepoznatljivijih moto događaja u regiji – banjalučki Moto Fest, nakon godinu dana pauze izazvane pandemijom virusa korona, otvoriti će vrata posjetiocima od 20. do 22. kolovoza, na Tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Organizatori navode da će ovogodišnje izdanje festivala biti, sasvim sigurno, najbolje do sada, a sve bajkere i ljubitelje dvotočkaša očekuju nezaboravni muzički i drugi sadržaji.
“Program obuhvata jedinstveni regionalni moto sajam na kojem će se i ove godine predstaviti najpoznatiji (svjetski) moto brendovi i proizvođači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre i izložbe”, kazali su organizatori.

Dodali su da nezaboravne ljetne večeri ostaju rezervirane za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene – Nele Karajlić, Van Gogh, Galija, Kerber, Bjesovi, Moreuz, Love Hunters, Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters.
“U okviru ovogodišnjeg izdanja festivala, humanitarni karakter ogleda se kroz humanitarnu tombolu, a glavna nagrada je čoper. Svi prihodi od tombole biće usmjereni Udruženju “Djeca Svjetlosti” “, naveli su organizatori.

Moto Fest već 4. godinu za redom okuplja veliki broj posjetilaca iz svih krajeva svijeta, pa će tako i ove godine doprinijeti pozicioniranju Banjaluke kao jedinstvene turističke regionalne destinacije, ali i promociji moto sporta, kulture i sigurnosti u prometu.
Festivalske ulaznice su na www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima – Trg Krajine, caffe bar “Košnica” i caffe bar “Hey Joe”.

Kopirati
Drag cursor here to close