''Da je sreće''

Duet Mostaraca s legendarnim Mostarcem

Mostarska grupa Sinergija snimila je sa Samardžićem pjesmu i spot ''Da je sreće'' čija će službena promocija biti u četvrtak 26. listopada u 20 sati na službenom YouTube kanalu Sinergije
Lifestyle / Zabava | 23. 10. 2017. u 22:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska grupa Sinergija snimila je pjesmu sa Željkom Samardžićem! Mostarci su se ujedinili i napravili glazbenu poslasticu za svoje fanove.

''Napokon možemo najaviti i premijeru pjesme koju smo radili u duetu s legendarnim Željkom Samardżićem. Službena premijera pjesme i spota će se održati u četvrtak 26. listopada u 20 sati, na našem službenom YouTube kanalu'', poručili su članovi Sinergije.

Igor Soldo, član grupe i glavna uloga spota, pojasnio nam je kako zanimljivo što je spot jedinstven.

''Snimljena su praktički dva spota u jednom koji su totalno neovisni jedan o drugom, a ipak imaju zajedničku srž, a to je izgubljena ljubav na dva različita načina. Spot su radili najbolji beogradski video umjetnici te je još zanimljivo dodati da se dosta scena snimalo na beogradskoj umjetničkoj akademiji. Kako sam ja glumio glavnu ulogu u jednom dijelu spota (neurednog i ekscentričnog umjetnika) morao sam za potrebe snimanja naučiti par stvari o kiparstvu, slikarstvu, te sam na nekim dijelovima i radio sa asistentom tog fakulteta kako bi sve izgledalo što uvjerljivije'', rekao nam je Soldo koji se ovaj put našao i u glumačkoj ulozi.

Ranije su beogradski mediji pisali kako je ovaj duet pravo osvježenje na glazbenoj sceni.

Inače, Sinergija ove godine obilježava deset godina djelovanja i rada, od lokalne mostarske grupe izrasli su u prepoznatljivo ime u regiji.

Zasvirali su s brojnim poznatim imenima, i pred tisućama ljudi u Spaladium Areni a svojih deset godina okrunili su duetom s poznatim ''mostarskim vukom''.

Kopirati
Drag cursor here to close